H Aston Martin θα τιμήσει στο Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας τον James Bond


Τα μονοθέσια της Red Bull θα είναι βαμμένα με τα λογότυπα του James Bond και φυσικά για αυτό υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 12/7/2019

H Αston Martin είναι από τους βασικούς χορηγούς της Red Bull και ταυτόχρονα έχει μια μόνιμη παρουσία με τα μοντέλα της στις ταινίες του πιο βρετανού κινηματογραφικού ήρωα. Του θρυλικού πράκτορα James Bond. Τι καλύτερο λοιπόν να συνδυάζει τις δύο της ενασχολήσεις εντός έδρας, τόσο για την ίδια όσο και τον 007.

Έτσι λοιπόν στο Βρετανικό Γκραν Πρι στο Silverstone τα δύο μονοθέσια της Red Bull θα έχουν τα λογότυπα 007. Ταυτόχρονα στις φτερούγες τους θα υπάρχουν οι πινακίδες από κλασικά υπηρεσιακά αυτοκίνητα του James Bond.

Σε αυτό του Max Verstappen θα υπάρχει η πινακίδα της Aston Martin DB5 από την ταινία  «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου» (Goldfinger, 1965) και σε αυτό του Pierre Gasly αυτή της Aston Martin V8 από το «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη» (Living Daylights, 1987).

Ενδιαφέρον είναι πως και τα πιτ της ομάδας θα είναι διακοσμημένα στην ίδια λογική, καθώς θα έχουν στους τοίχους παραστάσεις και γκράφιτι εμπνευσμένα από το εργαστήριο του Q στην MI6.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προέδρου και CEO της Aston Martin Andy Palmer, ο οποίος είπε «η Aston Martin είναι περήφανη για τη συνεργασία της με τον James Bond. Το Σαββατοκύριακο αυτό είμαστε χαρούμενοι που θα την γιορτάσουμε στο υπ’ αριθμόν 1.007 Γκραν Πρι».