Η BMW M4 by Avante καίει καρδιές


Μια εξαιρετική αφορμή ώστε να αναθεωρήσει κανείς σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας BMW M4 προσφέρει το bodykit που φέρει την υπογραφή της Avante Design.

  • 2/3/2021

H BMW M4 αποτελεί εδώ και καιρό το βασικό αντικείμενο συζήτησης των φίλων της βαυαρικής φίρμας, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είδαν με καλό μάτι το νέο σχεδιαστικό πρόσωπο του εμβληματικού coupe.

Μήλος της έριδος η… γιγαντιαία κεντρική εισαγωγή αέρα ή αν προτιμάτε τα περίφημα «νεφρά» που κυριαρχούν στο ρύγχος του αυτοκινήτου «σκεπάζοντας» τις υπόλοιπες σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου.

Αυτό αλλάζει και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο χάρη στην παρέμβαση της Avante Design, η οποία προσφέρει για το υψηλών επιδόσεων coupe της BMW δύο νέα body kit χαρίζοντας τη δυνατότητα της επιλογής στους ούτως ή άλλως τυχερούς ιδιοκτήτες του να αποχαιρετίσουν τα γιγαντιαία νεφρά και να επιστρέψουν σε πιο δοκιμασμένες σχεδιαστικές λύσεις.

Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, οι αλλαγές στον σχεδιασμό είναι εκτεταμένες και τρέχουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του αμαξώματος, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή πέρα από κάθε αμφιβολία εικόνα.

Στην προσπάθεια αναβάθμισης συμμετέχουν όπως είναι φυσικό και οι τροχοί, όπως άλλωστε και η σταθερή-ανθρακονημάτινη πτέρυγα του πίσω τμήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλάτος του αμαξώματος μετά και την παρέμβαση της Avante Design έχει αυξηθεί έως και 18 εκατοστά, αριθμός που είναι αν μη τι άλλο ενδεικτικός της μετάλλαξης που έχει υποστεί η νέα BMW M4 Coupe.