H DBX, το SUV της Aston Martin, θα είναι διαθέσιμη με πολλά εργοστασιακά αξεσουάρ


Ακόμα και αν έχετε το πιο παράξενο χόμπι σίγουρα κάτι θα υπάρχει και για σας στο μεγάλο κατάλογο των αξεσουάρ για την Aston Martin DBX.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 18/10/2019

Μπορεί να απέχουμε ακόμα από την αποκάλυψη και την επίσημη πρεμιέρα του SUV της Aston Martin αλλά αυτό δεν εμποδίζει την παραδοσιακή βρετανική εταιρεία που φημίζεται για την αισθητική των μοντέλων της να παρουσιάζει μια σειρά επίσημων αξεσουάρ για την DBX. Τα οποία καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα αναγκών αλλά και δραστηριοτήτων που μπορεί να έχουν οι μελλοντικοί κάτοχοι του υπερπολυτελούς SUV.

Για παράδειγμα προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση του πορτμπαγκάζ των 632 λίτρων υπάρχουν 11 ειδικά σχεδιασμένες βαλίτσες που έχουν σα σκοπό να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη όσων ασχολούνται π.χ. με το σκι ή το κυνήγι ή απλά ταξιδεύουν το Σαββατοκύριακο. Φυσικά έχουν ληφθεί υπόψη και τα μικρά παιδιά και τα κατοικίδια.

Από κει και πέρα υπάρχει π.χ. το Snow Pack, με βάσεις για σκι στην οροφή, ειδικό σύστημα για να ζεσταίνονται οι μπότες καθώς και με αλυσίδες. Αντίστοιχα το Bike Pack πέρα από την ειδική βάση στην οροφή έχει και φορητό σύστημα πλύσης, ενώ το Adventure Pack διαθέτει στοιχεία όπως ενισχυμένες ποδιές ή ειδικές θήκες για βρεγμένα ρούχα. Όσο για το Event Pack, περιλαμβάνει σετ για πικνίκ, με όλα τα απαιτούμενα καθώς και ομπρέλες, μιας και ο καιρός στη Μεγάλη Βρετανία είναι ευμετάβλητος.

Φορητό σύστημα πλύσης αλλά και διαχωριστικό του πορτμπαγκάζ από την καμπίνα επιβατών έχει και το Pet Pack, ενώ το Field Sport Pack περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο βάση για καραμπίνα. Εννοείται πως υπάρχουν και άλλα πακέτα, ενώ το πιθανότερο, μιας είναι και αυτό μια έκφραση premium χαρακτήρα, θα προστεθούν και άλλα.