Η ηλεκτρική Porsche Taycan Cross Turismo “συνελήφθη” να γυρίζει σε ρυθμούς flat out στο Nurburgring (Video)


Με ανόθευτο sport χαρακτήρα το ηλεκτρικό wagon της Porsche δοκιμάζεται στην πιο απαιτητική πίστα του κόσμου αμφισβητώντας την πρωτοκαθεδρία του Tesla Model S.

  • 27/10/2019

Η πρώτη ηλεκτρική Porsche δεν έχει απολέσει το DNA της σε ότι αφορά τις επιδόσεις αλλά και το γενικότερο σπορ χαρακτήρα, όντας ένα EV που κατάφερε να κάνει ένα νέο ρεκόρ ταχύτητας στην “πράσινη κόλαση” και να απειλήσει την πρωτοκαθεδρία του Tesla Model S. 

Βεβαίως στην Porsche τα ηλεκτρικό όνειρα δεν σταματούν εκεί. Και μπορεί νέες χαμηλότερης ισχύος εκδόσεις της Taycan να έχουν δει το φως τη δημοσιότητας, ωστόσο η έκδοση Cross Turismo “συνελήφθη” να γυρίζει στην πίστα του Nürburgring σε απίστευτους ρυθμούς.

Μιλάμε για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μπορεί να επιταχύνει τα 0-100 km/h σε 3,5 sec και να προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία πάνω από 500 km!

Την αποκάλυψη έκανε το Carspotter Jeroen στο Youtube.  

Η Taycan Cross Turismo δεν διέφερε από όσες κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο από το Video που ακολουθεί οι απορίες που γεννιούνται είναι εάν πρόκειται πράγματι για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο...  Δείτε το Video