Η κόντρα των «φτωχών» - Τέσσερις θρύλοι της αυτοκίνησης στήνονται στην ευθεία (video)


Δείτε τα εμβληματικά Mini Cooper, Citroen 2CV, VW Beetle και Fiat 500 σε μια ξεχωριστή κόντρα βγαλμένη από τη χρυσή εποχή της αυτοκίνησης.

  • 30/6/2023

Η εποχή όπου οι κατασκευαστές παρουσίαζαν μοντέλα που απευθύνονταν στις λαϊκές μάζες, με κύριο «όπλο» τις προσιτές τιμές, δείχνει να έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Πλέον το marketing, η πολυτέλεια και οι τεχνολογίες αιχμής έχουν αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο και συνεπώς μοντέλα που έκαναν το μπαμ για διαφορετικούς λόγους όπως τα VW Beetle, Mini Cooper, Fiat 500 και Citreon 2CV δεν εμφανίζονται συχνά στις εκθέσεις.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των οδηγών που νοσταλγούν αυτές τις χρυσές εποχές το κανάλι TFLclassics στο YouTube έρχεται με ένα νέο video να σας κάνει να νιώσετε λίγο καλύτερα.

Οι συντελεστές έβαλαν τα τέσσερα εμβληματικά μοντέλα, από τις τέσσερις διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, στην πίστα και έστησαν μια ξεχωριστή κόντρα από το παρελθόν, δοκιμάζοντας τα αυτοκίνητα στο 400άρι, στο φρενάρισμα και στην τελική ταχύτητα.

Μπορεί οι ακραίες επιταχύνσεις και οι υψηλές τελικές ταχύτητες να απουσιάζουν ωστόσο το video παραμένει εντυπωσιακό.  Δείτε ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής…