Η Opel καταργεί τον Φ.Π.Α και στο Zafira


Για τους αγοραστές που επιθυμούν να χρηματοδοτήσουν την αγορά του αυτοκινήτου τους με έντοκο διακανονισμό - και που αποτελούν την πλειοψηφία μεταξύ των καταναλωτών - η Opel αφαιρεί το ποσό του ΦΠΑ 18% από τη λιανική τιμή σε όλα τα μοντέλα του Zafira.
  • 27/4/2004
&00 Για τους αγοραστές που επιθυμούν να χρηματοδοτήσουν την αγορά του αυτοκινήτου τους με έντοκο διακανονισμό - και που αποτελούν την πλειοψηφία μεταξύ των καταναλωτών - η Opel αφαιρεί το ποσό του ΦΠΑ 18% από τη λιανική τιμή σε όλα τα μοντέλα του Zafira.
Η μειωμένη τιμή που προκύπτει εντάσσεται σε έντοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της GMACBank (μέλος του ομίλου εταιρειών της General Motors), με 35% προκαταβολή και 36 μηνιαίες δόσεις. Η μηνιαία δόση που προκύπτει, βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ιδιαίτερα προσιτά προς τον μέσο αγοραστή.

Για τις εκδόσεις των 1.600 κ.εκ. ισχύει η έκπτωση ποσού ίσου με το 100% της αξίας του ΦΠΑ.
Για τις εκδόσεις μεγαλύτερου κυβισμού ισχύει η έκπτωση ποσού ίση με το 80% της αξίας του ΦΠΑ.

Για τους αγοραστές "τοις μετρητοίς", η Opel προσφέρει έκπτωση ίση με τα δύο τρίτα της αξίας του ΦΠΑ του μοντέλου Zafira που θα επιλέξουν.
Σαν παράδειγμα αναφέρεται ότι οι νέες μειωμένες τιμές χωρίς ΦΠΑ ενός Opel Zafira, ξεκινούν από 17.210 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστική, από τη στιγμή που ο εξοπλισμός ενός Opel Zafira είναι πραγματικά πλούσιος με std ABS, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα & καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και 2 αερόσακους, μεγιστοποιώντας τη σχέση αξίας τιμής για το μοντέλο αυτό.

e-go.gr