H πρώτη εκδήλωση για υβριδικά αυτοκίνητα


Η πρώτη εκδήλωση στην Ελλάδα σχεδιασμένη για υβριδικά αυτοκίνητα είναι γεγονός.
  • 24/10/2007

Η πρώτη εκδήλωση στην Ελλάδα σχεδιασμένη για υβριδικά αυτοκίνητα είναι γεγονός. Για όσους διαθέτουν ένα υβριδικό αυτοκίνητο, όπως π.χ. ένα Toyota Prius ή ένα υβριδικό Lexus ή ένα υβριδικό Honda Civic, το πρώτο Hi-Tech Ecomobility Rally αποτελεί θαυμάσια ευκαιρία για να απολαύσουν ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο και συγχρόνως να αποκτήσουν μια εμπειρία που θα προσδώσει μια εντελώς νέα διάσταση στο γεγονός ότι απέκτησαν και οδηγούν αυτοκίνητα μιας τεχνολογίας την οποία αργά η γρήγορα θα εφαρμόσει η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και επομένως αποτελούν μια προνομιούχα τάξη πρωτοπόρων που αξίζει να απολαμβάνει από τώρα και κάποιες διαφορετικές μορφές αυτοκίνησης.

Οσοι δηλώσουν συμμετοχή θα ξεκινήσουν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου από την Αθήνα, θα γευματίσουν στη Λίμνη Ηραίου και θα περάσουν μια όμορφη βραδιά στο ξενοδοχείο Αμαλία του Ναυπλίου. Το πρωί της Κυριακής 11 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν από το Ναύπλιο και θα τερματίσουν μετά το μεσημέρι στην Αθήνα, στο Τεχνολογικό Μουσείο «Φαέθων» που φιλοξενεί την εκδήλωση. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις συλλογές κλασικών αυτοκινήτων και άλλων τεχνολογικών προϊόντων και ταυτόχρονα να βραβευτούν για την οικολογική τους οδήγηση. Είναι βέβαιο ότι αυτοί που θα συμμετάσχουν γρήγορα θα ζητήσουν μια επανάληψη αυτής της εκδήλωσης.

Ζητήστε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων στο τηλέφωνο 210-9210288 μια δήλωση συμμετοχής ή κατεβάστε την από το www.heliev.gr συμπληρώστε την και στείλτε τη στο Φαξ: 210-9220054 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@heliev.gr. Τελευταία ημέρα υποβολής είναι η Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2007.