Κερδίστε ένα συλλεκτικό ρολόι TISSOT T-RACE MOTOGP!


Μεγάλος διαγωνισμός CAR AND DRIVER! Το πρώτο σε κυκλοφορία περιοδικό αυτοκινήτου σε συνεργασία με την The Swatch Group (Greece) SA σας προσφέρουν εντελώς δωρεάν ένα συλλεκτικό ρολόι TISSOT T-Race MotoGP Quartz Limited 2012! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το κουπόνι που θα βρείτε στο περιοδικό CAR AND DRIVER Σεπτεμβρίου 2013 (285)! 

  • 9/9/2013

Μεγάλος διαγωνισμός CAR AND DRIVER! Το πρώτο σε κυκλοφορία περιοδικό αυτοκινήτου σε συνεργασία με την The Swatch Group (Greece) SA σας προσφέρουν εντελώς δωρεάν ένα συλλεκτικό ρολόι TISSOT T-Race MotoGP Quartz Limited 2012! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το κουπόνι που θα βρείτε στο περιοδικό CAR AND DRIVER Σεπτεμβρίου 2013 (285)!

Tissot T-Race Moto GP Quartz Limted 2012

Είναι το απόλυτο εργαλείο για εκείνους που η καρδιά τους χτυπάει για το MotoGP. Ο νέος σχεδιασμός του είναι γεμάτος δυναμισμό με ένα δίχρωμο μαύρο και κίτρινο λουράκι που του παρέχει αεροδυναμικά χαρακτηριστικά. Οι μηχανές στις οποίες μοιάζει, θα γίνουν αναγνωρίσιμες μέσα από τις εξαιρετικές λεπτομέρειες όπως η στεφάνη που θυμίζει δισκόφρενο ή το εξεζητημένο καντράν από ανθρακονήματα παρόμοιο με ταμπλό.

Επίσημος αντιπρόσωπος: The Swatch Group (Greece) SA
• Μαντζαγριωτάκη 3, Αθήνα • Τηλ.: 210 956 56 56 • www.swatchgroup.com

Χαρακτηριστικά

• Ελβετική κατασκευή • Χρονογράφος με μηχανισμό quartz • Αντιχαρακτικό κρύσταλλο σαπφείρου με μεγενθυντικό φακό στην ημερομηνία • Ατσάλινη κάσα 316L με τυπωμένο γυάλινο καπάκι • Καντράν από μαύρα ανθρακονήματα
• Αδιάβροχο σε πίεση έως 10 bar (100 m / 330 feet) • Δίχρωμο μαύρο και κίτρινο λουράκι από σιλικόνη με αναδιπλούμενο κούμπωμα με πιεζόμενα κουμπιά • Περιορισμένη εκδοχή 8.888 τεμαχίων • Κουτί παρουσίασης MotoGP.


Για περισσότερες πληροφορίες στο site: www.swatchgroup.com

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από 7/9/2013 έως 25/9/2013. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 27/9/2013 και ώρα 14:00 στα γραφεία του περιοδικού Car and Driver, Μπενάκη 5 Χαλάνδρι. Το όνομα του νικητή θα δημοσιευθεί στο επόμενο τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει στις 5/10/2013. 

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

1. Η εταιρία «PEGASUS MAGAZINES PUBLICATIONS A.E.» (εφεξής «Διοργανώτρια») που εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό CAR AND DRIVER, διοργανώνει το διαγωνισμό «ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΜΟΤΟ GP TOY 2012» με έπαθλo 1 συλλεκτικό ρολόι Tissot T-Race Moto GP Quartz Limited 2012 στo τεύχος 285 (που θα κυκλοφορήσει στις 07.09.2013), σύμφωνα με όσα ορίζονται στους παρόντες όρους. Σκοπός των παρόντων όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής του κάθε ενδιαφερομένου στο Διαγωνισμό και της ανάδειξης νικητή στο πλαίσιο του διαγωνισμού.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο που  διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα,  έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και έχει ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στους παρόντες όρους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στη διοργανώτρια εταιρία, στις εταιρείες «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΘΝΟΣ Α.Ε.», «THE SWATCH GROUP GREECE AE.» και στις θυγατρικές εταιρείες αυτών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς  α’ και β’ βαθμού αυτών.

3. Ο διαγωνισμός έχει ημερομηνία έναρξης το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 και   ώρα 06.00 π.μ.

4. Οι συμμετέχοντες, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας (Χαλάνδρι, Μπενάκη 5), στις 27.09.2013 και ώρα 14.00, θα πρέπει να στείλουν πρωτότυπο δελτίο συμμετοχής, μέσω ταχυδρομείου, courier κλπ., προς το περιοδικό «CAR AND DRIVER» (Χαλάνδρι, Μπενάκη 5, ΤΚ 15238), με την ένδειξη «για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό «ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΜΟΤΟ GP TOY 2012». Τα κουπόνια θα πρέπει να φέρουν σφραγίδα ταχυδρομείου το αργότερο έως την 25.9.2013 και να παραδοθούν στη Διοργανώτρια το αργότερο έως την 27.9.2013. Κουπόνια που θα φθάσουν στη Διοργανώτρια μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτά. Φωτοτυπίες ή αντίγραφα των πρωτότυπων δελτίων δεν θα γίνονται δεκτά.

5. Από την κλήρωση, στην οποία μπορεί να παρευρεθεί οποιοσδήποτε επιθυμεί, θα ανακηρυχθεί  1 νικητής..

6. Η παραλαβή του επάθλου θα γίνει από τα γραφεία της Διοργανώτριας (Χαλάνδρι, Μπενάκη 5), έως τις 30.11.2013. Σε περίπτωση αποστολής τα έξοδα βαρύνουν τη διοργανώτρια και ο κίνδυνος βαρύνει τον νικητή.  Σε περίπτωση παρέλευσης άπρακτης της ανωτέρω προθεσμίας, τότε το δικαίωμα απονομής παραγράφεται οριστικά.

7. Οι αναγνώστες έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν περισσότερες από μια φορά.

8. Το όνομα του νικητή θα δημοσιευθεί στο περιοδικό «CAR AND DRIVER» (τεύχος Οκτωβρίου 2013, κυκλοφορία 5/10/2013) και θα ανακοινωθεί στο www.wmotors.gr.

9. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος. 

10. Οι συμμετέχοντες συναινούν όπως τα προσωπικά τους δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τις προαναφερόμενες Εταιρίες και τα αρμόδια πρόσωπα είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων. Οι Εταιρίες δύνανται να εισάγουν τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τους. Το αρχείο αυτό θα κρατηθεί για διάστημα 3 μηνών από τη λήξη του Διαγωνισμού. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τις Εταιρίες διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, βάσει του άρθρου 11-13 του νόμου 2472/97.

11. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το ονομα του νικητή, να δημοσιεύσει φωτογραφίες του και να προβάλλει βίντεο είτε στα έντυπά της είτε στα λοιπά μέσα μαζικής ενημέρωσης, περιλαμβανομένου και του internet καθώς και να προβαίνει γενικά σε διαφημιστική εκμετάλλευση και προβολή. Ο νικητής συναινεί ανεπιφύλακτα στην παρουσίαση του ιδίου, του ονόματός του, της εικόνας του (φωτογραφία- βίντεο) κατά τα ανωτέρω, χωρίς την καταβολή οιασδήποτε αμοιβής.

12. Το έπαθλο είναι αυστηρώς προσωπικό και δεν εξαργυρώνεται με χρήματα. Νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις επί της αξίας του δώρου βαρύνουν το νικητή.

13. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και να ακυρώσει αυτόν μόνο για σπουδαίο λόγο.

14. Το κείμενο των όρων βρίσκεται αναρτημένο στο διαδικτυακό τόπο της Διοργανώτριας www.wmotors.gr

15. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο.