Κλείνει για 25 ώρες η δεξιά λωρίδα της Μεσογείων, στο ύψος της Κατεχάκη


Δείτε τα σημεία στα οποία θα μειωθεί το πλάτος του οδοστρώματος σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

  • 25/11/2022

Η Αστυνομία ανακοίνωσε την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης εργασιών, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, από τις 07:30 έως τις 20:00 κάθε ημέρας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτωνστη δεξιά λωρίδα της, από το ύψος του οικοδομικού αριθμού 177 έως το 207, περιοχής Δήμου Αθηναίων.

Ουσιαστικά, πρόκειται για το σημείο που βρίσκεται απέναντι από το Νοσοκομείο «Σωτηρία» μέχρι λίγο πριν τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Κατεχάκη. Στη διάρκεια εκτέλεσης των έργων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Επιπλέον, από τις 09:00 έως της 17:00 της Παρασκευής (25/11) θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Μαραθώνος, λόγω εργασιών.

Η διακοπή θα εφαρμοστεί από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κλεισθένους έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κύπρου, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιοχή του Δήμου Παλλήνης.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.