Κλείνει κομμάτι της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης για εργασίες - Από που θα περνούν τα οχήματα


Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσουν μειωμένα διόδια σε δύο σταθμούς.

  • 31/3/2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 1 Απριλίου έως και το Σάββατο 27 Απριλίου 2024,  θα ισχύσει:

  • Φάση Α: Πλήρης αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού στο 166ο χλμ. έως και τον Δυτικό Ημικόμβο (Η/Κ) Καμένων Βούρλων στο 180ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.
  • Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του αυτοκινητόδρομου στον Α/Κ Λογγού στο 165,8ο χλμ. και στον Α/Κ Λατομείου, στο 172,64ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Φάσης Α΄ θα είναι μακράς διαρκείας, με εφαρμογή καθ’ όλο το 24ωρο, από Δευτέρα και ώρα 07:30π.μ. έως το Σάββατο και ώρα 14:00μ.μ
  • Φάση Β: Πλήρης αποκλεισμός  της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 164,5ο χλμ. έως το 165,6ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της φάσης Β’ θα είναι μακράς διαρκείας, με εφαρμογή καθ’ όλο το 24ωρο, από Σάββατο στις 14:00 έως και τη Δευτέρα στις 07:30.

Σημειώνεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και των δυο φάσεων θα υλοποιούνται εναλλάξ κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα. Τέλος, κατά τις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μειωμένα κόμιστρα στον Μετωπικό και Πλευρικό Σταθμό Διοδίων Τραγάνας.

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.