Ξεκινάει η "Αυτοκίνηση 2006"


Αναβαθμισμένη και με περισσότερες συμμετοχές, η "AUTOΚΙΝΗΣΗ 2006", θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 28 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού.
  • 16/10/2006

Αναβαθμισμένη και με περισσότερες συμμετοχές, η "AUTOΚΙΝΗΣΗ 2006", έχει ως στόχο να εντυπωσιάσει  περισσότερους από 190.000 επισκέπτες που αναμένεται να την επισκεφθούν. Η σημαντική αυτή έκθεση αυτοκινήτου, που πραγματοποιείται κάθε δυο χρόνια στην χώρα μας, εναλλάξ με την Διεθνή, θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 28 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού. Έως και τις 5 Νοεμβρίου οι λάτρεις του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στους ελληνικούς δρόμους.

Η "AUTOΚΙΝΗΣΗ 2006" καταλαμβάνει έναν αναβαθμισμένο εκθεσιακό χώρο συνολικής επιφάνειας 30.000 τ.μ., στον οποίο οι ελληνικές αντιπροσωπείες θα παρουσιάσουν ότι πιο νέο διαθέτουν. Οι σημαντικότερες μάρκες θα είναι εκεί, όπως:
TOYOTA, OPEL, NISSAN, HYUNDAI, FORD, BMW, VW, SEAT, CITROEN, VOLVO, CHRYSLER, DODGE, SUBARU,PROMOT ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ (MERCEDES,SMART,BRABUS), KIA, SKODA, RENAULT, FIAT, ALFA ROMEO, HONDA, MITSUBISHI, CHEVROLET, SSANGYONG, SUZUKI, LADA, LOTUS, MASERATI και LAMBORGHINI.

 

Η "AUTOΚΙΝΗΣΗ 2006" επιφυλάσσει για τους επισκέπτες πολλές εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος, με την ονομασία TOP CARS, θα φιλοξενήσει πανάκριβα πολυτελή και σπορ αυτοκίνητα και αναμένεται να είναι για του φίλους του αυτοκινήτου, ο πόλος έλξης.
Επίσης, οι υποψήφιοι αγοραστές αυτοκινήτου, θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του μοντέλου ή των μοντέλων που τους ενδιαφέρει στις ειδικά διαμορφωμένες πίστες on και off road.