Mαζί Pirelli και Ferrari F430


Η Ferrari F430 εδραιώνει και εμπλουτίζει το δεσμό ανάμεσα στον Οίκο του Cavallino και στο λογότυπο της Pirelli, δύο συνεργάτες ιστορικοί σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στους αγώνες, προσφέροντας πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας.
  • 13/10/2004
&00 Η Ferrari F430 εδραιώνει και εμπλουτίζει το δεσμό ανάμεσα στον Οίκο του Cavallino και στο λογότυπο της Pirelli, δύο συνεργάτες ιστορικοί σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στους αγώνες, προσφέροντας πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη σκέψη για το P Zero οδηγεί στη μυθική Ferrari Testarossa, για την οποία σχεδιάστηκε αποκλειστικά αυτό το ελαστικό - σήμερα σύμβολο της Pirelli παγκοσμίως. Από τότε ο σύνδεσμος μεταξύ των δύο συμβόλων έγινε πιο δυνατός. Τα high-tech ελαστικά Pirelli έχουν συνοδεύσει όλες τις Ferrari στους δρόμους του κόσμου και δη στους αγώνες. Αυτή η συνεργασία ανάμεσα στα δύο σήματα είναι υπεύθυνη, από τον πρώτο χρόνο κιόλας ζωής της, για το motor racing φαινόμενο, τη Ferrari Challenge.
Η Ferrari διάλεξε για την F430 το P Zero Rossο σε ζάντες 19 ιντσών και συγκεκριμένα το Direzionale για τους εμπρόσθιους τροχούς και το Assimetrico για τους οπίσθιους τροχούς. Το P Zero Rosso της σειράς Planet Zero χρησιμοποιείται ως πρώτος εξοπλισμός από όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Προϊόν απολύτα πλούσιο σε διαστάσεις και τεχνολογία ικανή να ικανοποιεί όλα τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις του αυτοκινήτου αλλά κυρίως την επιθυμία και το στυλ οδήγησης του χρήστη, έτσι ώστε η Pirelli να είναι σε θέση να ικανοποιεί με το μέγιστο αποτέλεσμα τις κυριότερες απαιτήσεις του οδηγού και να εγγυάται για την οδική ασφάλεια οποιουδήποτε ultra-high performance αυτοκινήτου.

e-go.gr