Με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο ο Jay Leno μετά από φωτιά στο αυτοκίνητό του


Ο Αμερικανός παρουσιαστής και κωμικός Jay Leno νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, αφού υπέστη εγκαύματα μετά από φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητό του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: @jaylenosgarage Instagram
  • 15/11/2022

Ο πρώην παρουσιαστής του αμερικανικού 'The Tonight Show' και συλλέκτης αυτοκινήτων, Jay Leno, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε καλή κατάσταση με εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του σώματος και του προσώπου του, μετά από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο αυτοκίνητό του. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η φωτιά ξέσπασε στο γκαράζ του Leno στο Los Angeles, εκεί δηλαδή όπου φυλάσσει όλα τα οχήματα της πλούσιας συλλογής του. Το πυροσβεστικό τμήμα του Burbank ανταποκρίθηκε άμεσα στην κλήση το περασμένο Σάββατο, με τον παρουσιαστή να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο George Swift, ένας από τους μηχανικούς του Leno, έδωσε στο φως της δημοσιότητας μερικές επιπλέον πληροφορίες για το συμβάν. Εξήγησε ότι επρόκειτο για ένα ατμοκίνητο αυτοκίνητο, και ο Leno «ψεκάστηκε» με ατμό στο πρόσωπο, και τότε ξέσπασε η φωτιά. Ευτυχώς, όλα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως τα εγκαύματα δεν έχουν επηρεάσει την όραση ή την ακοή του.

Ο Leno με τη σειρά του, δήλωσε στο περιοδικό Variety: «Έχω κάποια σοβαρά εγκαύματα που προκλήθηκαν από μία φωτιά από βενζίνη. Είμαι καλά. Απλά χρειάζομαι λίγες εβδομάδες για να ξανασταθώ στα πόδια μου».

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Leno εισήχθη στο κέντρο αντιμετώπισης εγκαυμάτων Grossman Burn Center, και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία.

Ακολούθησε μία δήλωση από το κέντρο: «Ο Jay θέλει ο κόσμος να γνωρίζει ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και λαμβάνει θεραπεία στο Grossman Burn Center για εγκαύματα που δέχτηκε στο πρόσωπο και τα χέρια από ένα ατύχημα που είχε στο γκαράζ του το περασμένο Σαββατοκύριακο. Είναι σε καλή κατάσταση και έχει συγκινηθεί απ' όλα τα μηνύματα και τις ευχές που έχει λάβει για καλή ανάρρωση και θέλει να διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι είναι καλά και βρίσκεται στο 'καλύτερο κέντρο εγκαυμάτων στις ΗΠΑ».