Μια Maybach πρέπει να έχει και τα ανάλογα αξεσουάρ


Η MAYBACH ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 7/12/2019

Πρόσφατα η Mercedes διεύρυνε τη γκάμα των υπερπολυτελών Maybach και με την GLS 600 4MATIC, που είναι φυσικά και το πιο ακριβό SUV της. Όπως συνήθως συμβαίνει στην κατηγορία την παρουσίαση ενός μοντέλου αυτού του βεληνεκούς ακολουθούν και κάποια αξεσουάρ. Που έχουν ανάλογες τιμές και φυσικά και ποιότητα.

Η Maybach λοιπόν παρουσίασε μια ολόκληρη σειρά αξεσουάρ, για τα οποία μάλιστα μπήκε στον κόπο να λανσάρει και επωνυμίες. Ίσως γιατί είναι πιο σικ το να λες «θέλω να αγοράσω ή έχω το Weekender I» από το «έχω μια τσαντούλα για ταξιδάκια μιας ή δύο ημερών».

Αντίστοιχα το Adviser-I είναι μια τσάντα για έγγραφα ή laptopμ η οποία μπορεί και να προσαρμοστεί στη λαβή μιας βαλίτσας καμπίνες για πιο άνετη μεταφορά. Η αντίστοιχα γυναικεία τσάντα ονομάζεται -πως αλλιώς…- Eve I και φυσικά είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας δέρμα nappa.

Επίσης υπάρχει το Memory I, ένα σημειωματάριο 200 σελίδων, το Success III που είναι θήκη για iPhone και η ανδρική ζώνη με την επωνυμία The Fabulous προκειμένου να ολοκληρωθεί το look.

Φυσικά δεν λείπουν ούτε φορητά μπαρ, κουβέρτες προκειμένου να είναι κανείς ζεστός τις κρύες νύχτες του χειμώνα αλλά και ένα αναδιπλούμενο κρεβατάκι για σκύλους. Πάντα βέβαια με το σήμα της Maybach.