Μία Mercedes S-Class στα άκρα χάρη στη SMN Motors (photos)


Η SMN Motors ετοίμασε την SMN600, ένα πολυτελές σπορ σεντάν με βάση τη Mercedes S-Class και επιδόσεις που εντυπωσιάζουν.

  • ΦΩΤΟ: SMN Motors
  • 10/7/2023

Η SMN Motors είναι μία γερμανική βελτιωτική εταιρεία, που ετοίμασε το SMN600.

Το μοντέλο βασίζεται στη τωρινή γενιά της Mercedes S-Class, και συγκεκριμένα την S580 4Matic, και καταφέρνει να φτάσει την απόδοσή στα 600 PS και 820 Nm ροπής.

Αυτό συμβαίνει με τη χρήση του ίδιου κινητήρα V8 4L με δύο turbo που φέρει εργοστασιακά το μοντέλο, μόνο που έκανε τις απαραίτητες (και κρυφές, καθώς δεν τις αναφέρει) βελτιώσεις για να αυξήσει την ισχύ κατά περίπου 100 PS.

Εξωτερικά, οι αλλαγές εντοπίζονται αρχικά στο εμπρός με νέο splitter και εισαγωγές αέρα, και συνεχίζονται με νέες ποδιές στο πλάι, και φυσικά έναν νέο, μεγάλο πίσω διαχύτη.

Επιπλέον, στο εσωτερικό η SMN Motors έχει επενδύσει όλες τις επιφάνειες με μία μίξη δέρματος Nappa και Alcantara, από τα πάνελ των θυρών μέχρι την κεντρική κονσόλα, το ταμπλώ, το τιμόνι και τις κολώνες.

Σε ό,τι αφορά την κατασκευή, η εταιρεία μπορεί να ετοιμάσει το από το μηδέν, ή να αναλάβει να μετατρέψει μία S-Class που θα παράσχει ο πελάτης.