Mitsubishi Outlander: Νέα χρηματοδοτικά προγράμματα


Οικονομικό όφελος από 3.800 μέχρι 5.000 ευρώ προσφέρει στους νέους πελάτες του Mitsubishi Outlander το νέο άτοκο χρηματοδοτικό που εφαρμόζει η ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.
  • 22/11/2004
&00 Οικονομικό όφελος από 3.800 μέχρι 5.000 ευρώ προσφέρει στους νέους πελάτες του Mitsubishi Outlander το νέο άτοκο χρηματοδοτικό που εφαρμόζει η ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.
Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που ισχύει για όλες τις εκδόσεις του Mitsubishi Outlander, δίνει τη δυνατότητα απόκτησής του με προκαταβολή 30% και εξόφληση σε 48 άτοκες δόσεις μέσω Motioncard Visa.
Εκτός από αυτό το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα η ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε. προσφέρει άλλες 4 εναλλακτικές και συμφέρουσες λύσεις :
· 30% προκαταβολή, εξόφληση σε 24 άτοκες δόσεις μέσω Motioncard Visa και έκπτωση 600 ευρώ.
· 0% προκαταβολή, εξόφληση σε 72 έντοκες δόσεις με μηνιαίο επιτόκιο 0,71% και περίοδο χάριτος 12 μήνες μέσω της Εθνικής Τράπεζας και έκπτωση 1200 ευρώ ή δωρεάν δερμάτινο σαλόνι
· 0% προκαταβολή, εξόφληση σε 72 έντοκες δόσεις με άμεση καταβολή μέσω Motioncard Visa με μηνιαίο επιτόκιο 0,63% και έκπτωση 1.200 ευρώ ή δωρεάν δερμάτινο σαλόνι
· απολύτως μετρητοίς με έκπτωση 1.200 ευρώ ή δωρεάν δερμάτινο σαλόνι
Το Outlander αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο της Mitsubishi Motors που αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή της εταιρείας στη γηραιά ήπειρο. Έχοντας όλα τα χαρίσματα ενός cross-over και υιοθετώντας το σύστημα τετρακίνησης και ανάρτησης του Lancer EVO VIII αποτελεί το ιδανικό όχημα που συνδυάζει την απόλαυση της οδήγησης τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου χωρίς να θυσιάζει την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών.

e-go.gr