Νέα έκδοση A-Class Classic Value


Η γνωστή σε όλους A-Class της Μercedes-Benz, θα είναι διαθέσιμη από την γερμανική εταιρεία και σε μία νέα έκδοση, την A-Class Classic Value. To νέο μοντέλο ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού και προσφέρεται σε προνομιακή τιμή.
  • 30/9/2002
&00 Η γνωστή σε όλους A-Class της Μercedes-Benz, θα είναι διαθέσιμη από την γερμανική εταιρεία και σε μία νέα έκδοση, την A-Class Classic Value. To νέο μοντέλο ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού και προσφέρεται σε προνομιακή τιμή.
Η βασική της έκδοση α 140 Classic παρέχει υψηλό επίπεδο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας χάρη στο ABS, στο BAS, στο ESP με Antispin, στους τέσσερις αερόσακους και στις ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και περιοριστές ισχύος εφοδιάζεται τώρα με ένα ακόμη πιο πλούσιο πακέτο εξοπλισμού.
Aircondition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ηχοσύστημα (radio-cd), είναι μερικά από τα στοιχεία που αποτελούν τα πλεονεκτήματα της νέας έκδοσης A-Class Classic Value. To κόστος αγοράς είναι 18.900 ευρώ για την Α 140 και 20.000 ευρώ για την Α 140 Long.