Νέα ταλαιπωρία 40 ημερών στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου


Σα να μην έφταναν τα έργα που είναι ήδη σε εξέλιξη στο ύψος των Μεγάρων, έρχονται να προστεθούν και άλλα, σε κοντινό σημείο.

  • 25/4/2023

Πριν από λίγες μέρες σας είχαμε ενημερώσει για εργασίες που είναι σε εξέλιξη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων. Ωστόσο, δεν είναι οι μόνες.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, εκτός από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 38,600 και 39,400, άρχισαν να εφαρμόζονται και νέες, μεταξύ των χ/θ 42,450 και 43,000.

Το νέο «πακέτο» ρυθμίσεων ξεκίνησε την Δευτέρα (24/4) και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουνίου 2023, στην περιοχή του Δήμου Μεγαρέων και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου και είναι το ακόλουθο:

Περιορισμός του πλάτους λωρίδων κυκλοφορίας, ως εξής:

  • 3,50μ. η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
  • 3,25μ. η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.
  • 3,25μ. η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
  • Μη ύπαρξη Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης.

Ωστόσο, την Πρωτομαγιά αλλά και την Κυριακή των εκλογών (21/05), θα δοθούν στην κυκλοφορία 3 λωρίδες και Λ.Ε.Α., στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, ενώ αντίστοιχα στην κατεύθυνση προς Κόρινθο 2 λωρίδες.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.