Νέο ελαστικό για εμπορικά φορτηγά από την Continental


Η Continental διευρύνει τη γκάμα της στα ελαστικά για ρυμουλκούμενα προσθέτοντας ένα ελαστικό που είναι σχεδιασμένο ειδικά για φορτία που μεταφέρονται.

  • 7/11/2013

Η Continental διευρύνει τη γκάμα της στα ελαστικά για ρυμουλκούμενα προσθέτοντας ένα ελαστικό που είναι σχεδιασμένο ειδικά για φορτία που μεταφέρονται. Χάρη στην δυνατότητα φόρτωσης που φτάνει τους 5 τόνους, το Continental HTR 2 XL με διάσταση 385/65 R 22.5 και δείκτη φορτίου 164 είναι ιδανικό για ημιφορτηγά πόλης, που συχνά χρησιμοποιούνται από αλυσίδες καταστημάτων λιανικής πώλησης ή εταιρίες logistics τροφίμων που κάνουν διανομές σε όλη την Ευρώπη.

Το νέο αυτό ελαστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφόρων ειδών φορτηγά απλά ή ψυγεία τα οποία έχουν (χωρίς ρυμουλκούμενο) μεχρι 25 μετρικούς τόνους απόβαρο και μεγάλο χώρο φώρτωσης, και συνήθως χρησιμοποιούνται για ανεφοδιασμό supermarket ή πρατηρίων υγρών καυσίμων, καθώς επίσης και σε επαγγελματικά οχήματα που μεταφέρουν αγαθά μέσα σε πόλεις σε καθημερινή βάση. Η ισχυρή, ευέλικτη και πάνω απ 'όλα, εύκολη κίνηση των ημιρυμουλκούμενων μπορεί να λειτουργήσει στο στενότερο δυνατό χώρο, δίνοντάς στον οδηγό ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στο παρκάρισμα, καθώς και την φθορά των ελαστικών στα μονοαξονικά οχήματα.

Ενώ ένα ελαστικό με διάσταση 275/70 R22.5 σε διπλή διάταξη χρησιμοποιείται συνήθως για ημιρυμουλκούμενα της πόλης, το νέο Continental HTR 2 XL μεγέθους 385/65 R 22.5 επιτρέπει την μοναδική τοποθέτηση. Το νέο ελαστικό μεγάλων φορτίων έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και μειωμένη αντίσταση κύλισης. Αυτό αντανακλάται στην αισθητή εξοικονόμηση καυσίμου.

Το δοκιμασμένο premium ελαστικό αυξάνει την αποδοτικότητα του στόλου και μειώνει το συνολικό κόστος χάρη στην ανθεκτικότητά του, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και την εξαιρετική δυνατότητα αναγόμωσης . Το HTR 2 XL μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλη την Ευρώπη τόσο στις περιφερειακές όσο και στις αστικές συγκοινωνίες, καθώς και σε φορτηγά που μεταφέρουν εμπορεύματα σε μεγάλες αποστάσεις και κινούνται σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Η ετικέτα ελαστικών της ΕΕ δίνει στο νέο ελαστικό της Continental ένδειξη Β για την ενεργειακή απόδοση και C για το χειρισμό σε υγρές συνθήκες.