Νέος κινητήρας 1.8 σε Leon - Altea


H Seat εμπλουτίζει την γκάμα των μικρομεσαίων μοντέλων της (Leon και Altea) με τον ολοκαίνουργιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.8 TSi των 160 ίππων, με τις πωλήσεις των εν λόγω μοντέλων να ξεκινούν από το τέλος Ιουνίου.
  • 2/7/2007

H Seat εμπλουτίζει την γκάμα των μικρομεσαίων μοντέλων της (Leon και Altea) με τον ολοκαίνουργιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.8 TSi των 160 ίππων, με τις πωλήσεις των εν λόγω μοντέλων να ξεκινούν από το τέλος Ιουνίου. Το Leon, θα διατίθεται με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων στις εκδόσεις Stylance, Sportup (με στάνταρ ESP) και Sportup Force (που περιλαμβάνει μόνο το styling kit), με ενδεικτικές τιμές πώλησης, αντιστοίχως 19.900, 21.900 και 23.400. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επωφεληθεί από τα ισχύοντα άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα με προσαύξηση των τιμών κατά 1.500. Αναφορικά με το Altea, το ισπανικό MPV θα διατίθεται κατόπιν ειδικής παραγγελίας μόνο στην έκδοση Stylance, με προτεινόμενη τιμή τα 21.500.

Σημειώνεται ότι διαθέσιμη είναι ήδη η μια νέα έκδοση του Leon, η Elegance η οποία περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, αυτόματο κλιματισμό και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες και κοστίζει 16.400.