No Time To Die: Κινηματογραφική καταδίωξη με δύο Range Rover Sport SVR (Video)


Δύο Range Rover Sport SVR πρωταγωνιστούν σε μια επική καταδίωξη εντός και εκτός δρόμου στην νέα ταινία του James Bond, “No Time Τo Die”. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από τα γυρίσματα που έδωσε στη δημοσιότητα η Land Rover.

  • 20/9/2021

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του διάσημου Βρετανού πράκτορα James Bond, με τίτλο «No Time To Die» με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, για πέμπτη και τελευταία φορά στο ρόλο του James Bond και σε σκηνοθεσία του Cary Joji Fukunaga θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Σεπτεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως είναι γνωστό, οι στιγμές δράσης και οι επικίνδυνες καταδιώξεις με μοναδικά τετράτροχα μοντέλα είναι στο DNA των ταινιών του James Bond και η τελευταία ταινία του «007» δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Στην ταινία No Time Τo Die που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες δύο Range Rover Sport SVR με τον V8 κινητήρα των 575 ίππων πρωταγωνιστούν σε ένα επικό κυνηγητό  με την μαεστρία του βραβευμένου με Όσκαρ, ειδικού οπτικών εφέ, Chris Corbould και την ομάδα έμπειρων κασκαντέρ υπό την καθοδήγηση του Lee Morisson.

«Ήθελα πολύ να γυρίσω μια σειρά μια σκηνή καταδίωξης εκτός δρόμου σε ταινία του James Bond, σε ένα πραγματικά προκλητικό περιβάλλον, και το Range Rover Sport SVR ήταν η τέλεια επιλογή. Όλα τα γυρίσματα έγιναν στην πραγματικότητα», δήλωσε ο Lee Morisson.

Τα δύο Range Rover Sport SVR που επιστρατεύτηκαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων είναι βαμμένα στο χρώμα Eiger Grey και «πατούν» σε τροχούς με ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών, ενώ διαθέτουν το προαιρετικό πακέτο Carbon.