Ντεμπούτο πριν το Goodwood FoS για την Bentley Flying Spur S


Η Bentley παρουσίασε φωτογραφικό υλικό από τη νέα Flying Spur S, που προσφέρει με δύο διαφορετικά κινητήρια σύνολα.

  • 14/6/2022

Η Bentley Flying Spur S αποτελεί τη νέα προσθήκη στην σειρά 'S' της εταιρείας, και ενώ πρόκειται να παρουσιαστεί επισήμως στο Goodwood Festival of Speed στα τέλη Ιουνίου, οι Βρετανοί ήδη δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Η Flying Spur S βασίζεται στην απλή έκδοση, προσθέτοντας νέα γρίλια μπροστά, νέες εισαγωγές αέρα, νέα καλύμματα για τους καθρέφτες, νέο πίσω προφυλακτήρα και απολήξεις στις εξατμίσεις.

Επιπλέον, προσφέρονται διάφορες επιλογές στις ζάντες, από 21 ως 22 ίντσες, με διαφορές στη διάταξη των ακτινών, στο υλικό και το χρώμα τους, με μόνη σταθερά τις δαγκάνες χρώματος κόκκινου, για την -πάντοτε σημαντική- αντίθεση.

Η S έκδοση της Flying Spur διατίθεται με δύο επιλογές στους κινητήρες: έναν V8, 4λιτρο απόδοσης 543 ίππων και 770 Nm ροπής, κι ένα υβριδικό V6 2,9 λίτρων, με απόδοση 536 ίππων και ροπή στα 750 Nm.

Στην περίπτωση του πρώτου, τα 0-100 km/h επιτυγχάνονται εντός 4 δευτερολέπτων, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 319 km/h.

Σε ό,τι αφορά τον εξηλεκτρισμένο, τα 0-100 km/h γίνονται μέσα σε 4,1 δευτερόλεπτα, ενώ μπορεί να διανύσει 41 χιλιόμετρα μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα.