Οι τιμές της νέας Alfa Romeo Giulietta Sprint


ΑΠΟ 21.850 € ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

  • 24/2/2015

Η νέα Alfa Romeo Giulietta Sprint είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά, όπου θα προσφέρεται με τον οικονομικό diesel 1.6 JTDM-2 105hp και το δυνατό νέο βενζινοκινητήρα 1.4 150hp, την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια MultiAir, ο οποίος θα διατίθεται μόνο στη συγκεκριμένη έκδοση.

Χαρακτηριστικό της νέας σειράς είναι ο πλούσιος εξοπλισμός, βασισμένος στην πλούσια έκδοση Distinctive, περιλαμβάνοντας επιπλέον κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ' ύψος, καθίσματα από ύφασμα και Alcantara με λογότυπο Sprint στα προσκέφαλα και κόκκινες ραφές, δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, μοχλό ταχυτήτων και χειρόφρενο με κόκκινες ραφές, καθώς και τις νέες ζάντες αλουμινίου. Ο σπορ χαρακτήρας της Giulietta Sprint εκφράζεται επίσης από την μαύρη επένδυση στην οροφή και τα πατάκια από βελούδο.

Εξωτερικά, η νέα Giulietta Sprint ξεχωρίζει από τον σπορ πίσω προφυλακτήρα με το διαχύτη, την ευμεγέθη απόληξη της εξάτμισης, τις νέες αλουμινένιες ζάντες Sprint 17" με τις 5 οπές και το ασημί φινίρισμα, το λογότυπο "Sprint", το σκούρο ματ φινίρισμα σε εμπρός γρίλια, καλύμματα καθρεφτών, χειρολαβές και προβολείς ομίχλης, το μαύρο περίγραμμα παραθύρων, τα πλευρικά μαρσπιέ, τους σκουρόχρωμους προβολείς και τα «φιμέ» κρύσταλλα.

Στο εσωτερικό της, προσοχή έχει δοθεί σε όλες τις λεπτομέρειες και στα υψηλής ποιότητας υλικά, τα οποία επιλέχτηκαν για να αντιπροσωπεύουν την απόλυτη έκφραση του ιταλικού στιλ. Συγκεκριμένα, ξεχωρίζουν τα μαύρα σπορ τελειώματα, ενισχυμένα από το ύφασμα και τα καθίσματα Alcantara Sprint με κόκκινες ραφές και το λογότυπο στα προσκέφαλα. Ένα ακόμη στάνταρ χαρακτηριστικό είναι το δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, ενώ το ταμπλό και οι πόρτες έχουν ένα εκλεπτυσμένο τελείωμα σε χρώμα "carbon".

Οι τιμές της Giulietta Sprint (με απόσυρση και προωθητική ενέργεια) διαμορφώνονται στα 21.850 € για τη βενζινοκίνητη Multiair 1.4 150hp και στα 22.400 € για τη ντίζελ 1.6 JTDM-2 105hp.