Οπαδοί της Νάπολι επέστρεψαν στον Σπαλέτι ένα... μέρος από το Fiat Panda που του είχαν κλέψει (video)


Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, μετά την κατάκτηση του σκουντέτο με τη Νάπολι, αποφάσισε να μη συνεχίσει στην ομάδα και έτσι οι οπαδοί του έκαναν ένα ξεχωριστό αποχαιρετιστήριο δώρο.

  • 13/6/2023

Το όνομα του Λουτσιάνο Σπάλετι γράφτηκε με χρυσά γράμμα στην ιστορία της Νάπολι αφού με τον Ιταλό προπονητή στον πάγκο της κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια.

Οι σχέσεις του Λουτσιάνο Σπαλέτι με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας δεν ήταν πάντα... ειδυλλιακές. Τον Οκτώβριο του 2021 ομάδα οπαδών έκλεψε το Fiat Panda που χρησιμοποιούσε ο Σπαλέτι στις καθημερινές του μετακινήσεις, έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε. Λίγο καιρό μετά οι οπαδοί ανέβασαν πανό στα social media στο οποίο έγραφαν ότι θα του επιστρέψουν το αυτοκίνητο μόνο όταν ο Σπαλέτι ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ομάδα.

Τελικά αυτή ήρθε λίγα χρόνια μετά, με τον 64χρονο κόουτς να αφήνει πίσω του ένα «σκουντέτο» για να τον θυμούνται στην πόλη του ιταλικού νότου. Έτσι οι οπαδοί αποφάσισαν να του κάνουν ένα αποχαιρετιστήριο δώρο, επιστρέφοντάς του το τιμόνι από το Fiat Panda που του είχαν κλέψει, μαζί με κάποια CDs που είχε στο αυτοκίνητο.

O Σπαλέτι μετά την κλοπή διάλεξε ξανά το Fiat Panda για τις μετακινήσεις του, ενώ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο καλλιτέχνης Raffo Art επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Νάπολι και έβαψε το αυτοκίνητο στα χρώματα της Ιταλίας μαζί με τη φράση «Δυνατοί άντρες, δυνατά πεπρωμένα» για να ευχαριστήσει τον Ιταλό προπονητή.