Opel Classicparts: Ανταλλακτικά Ανακατασκευής


Η Adam Opel AG έχει εκσυγχρονίσει την διανομή ανταλλακτικών ανακατασκευής για τα παλαιά μοντέλα. Ανταλλακτικά για κλασικά πλέον μοντέλα διατίθενται τώρα από μία πηγή, την Autohandels & Dienstleistungsgesellschaft (AHD), που έχει έδρα στο Trier
  • 21/9/2004
&00 Η Adam Opel AG έχει εκσυγχρονίσει την διανομή ανταλλακτικών ανακατασκευής για τα παλαιά μοντέλα. Ανταλλακτικά για κλασικά πλέον μοντέλα διατίθενται τώρα από μία πηγή, την Autohandels & Dienstleistungsgesellschaft (AHD), που έχει έδρα στο Trier. Για πρώτη φορά, πελάτες και διανομείς μπορούν να παραγγέλνουν ανταλλακτικά γενικά για μοντέλα Opel, τα οποία έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1975 και 1992 απευθείας από μία πηγή.
Παραγγελίες μπορούν να γίνονται μέσω Internet στη διεύθυνση: www.opel-classicparts.com ή τηλεφωνικά: +49651-99870. Στο ξεκίνημα του προγράμματος Opel Classicparts, η AHD προσφέρει περίπου 15,000 ανταλλακτικά ανακατασκευής για οκτώ διαφορετικά μοντέλα, ενώ υπάρχουν ήδη σχέδια για επέκταση της σειράς.
Με την αναδιοργάνωση της διανομής ανταλλακτικών, η Opel απαντά στην αυξανόμενη ζήτηση για ανταλλακτικά ανακατασκευής αυτοκινήτων τα οποία κατασκευάστηκαν στις δεκαετίες 1970 και 1980. Αυτά τα κλασσικά μοντέλα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των νέων οδηγών. Αρχικά, διατίθενται ανταλλακτικά για τα μοντέλα Manta B, Ascona B και C, Kadett D και E, Omega A, Rekord E και Vectra A. Πρόκειται κυρίως για τμήματα του αμαξώματος όπως πόρτες, καπό και παρμπρίζ καθώς και ηλεκτρικά εξαρτήματα, όπως μίζες, γεννήτριες και προβολείς. Ανταλλακτικά φρένων και συστήματα εξάτμισης ολοκληρώνουν την σειρά.

Εύκολη παραγγελία μέσω Internet
Ιδιώτες πελάτες καθώς και διανομείς μπορούν να χρησιμοποιούν την online υπηρεσία καταχώρησης στη διεύθυνση του Διαδικτύου www.opel-classicparts.com. Σε λίγα μόλις λεπτά, ο πελάτης έχει πρόσβαση σε περίπου 15,000 ανταλλακτικά ανακατασκευής. Η παράδοση είναι άμεση, το κόστος μεταφοράς χαμηλό, και υπάρχει η δυνατότητα άμεσης παράδοσης εφόσον το ζητήσετε. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πληρωμής εκ των προτέρων ή μέσω πιστωτικής κάρτας.
Η Opel Classicparts έχει μία τηλεφωνική γραμμή άμεσης εξυπηρέτησης για όλα τα ερωτήματα που αφορούν τα ανταλλακτικά: στον αριθμό +49651-99870 οι ειδικοί του AHD ενημερώνουν τους πελάτες σε οκτώ γλώσσες σχετικά με τα διαθέσιμα ανταλλακτικά ανακατασκευής, την παραγγελία και την παράδοση. Όπου υπάρχει η δυνατότητα, ο AHD βοηθά επίσης στον εντοπισμό ανταλλακτικών που δεν περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο των Opel Classicparts.

e-go.gr