Opel Corsa: «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στη Δανία


Μία επιτροπή δημοσιογράφων του ειδικού τύπου ψήφισε το νέο Opel Corsa ?Αυτοκίνητο της Χρονιάς? στη Δανία. Πρόκειται για την πρώτη διάκριση του αυτοκινήτου λίγες μόλις ημέρες μετά το λανσάρισμά του στην αγορά.
  • 26/10/2006

Μία επιτροπή δημοσιογράφων του ειδικού τύπου ψήφισε το νέο Opel Corsa "Αυτοκίνητο της Χρονιάς" στη Δανία. Πρόκειται για την πρώτη διάκριση του αυτοκινήτου λίγες μόλις ημέρες μετά το λανσάρισμά του στην αγορά. Το κλαμπ των Δανών δημοσιογράφων από το χώρο του αυτοκινήτου κατέταξε το Corsa στην 1η θέση, μπροστά από 14 διεθνείς ανταγωνιστές του, επιδοκιμάζοντας την υποδειγματική ασφάλεια (5 αστέρια στις δοκιμές Euro NCAP), την ευέλικτη συμπεριφορά χάρη στο νέο πλαίσιο και τη σπορ, συναρπαστική του σχεδίαση.
 

Άλλα κριτήρια για την απόφαση των Δανών δημοσιογράφων ήταν η έξοχη ευρυχωρία και η ελκυστική τιμή του Corsa. Με 10.990* ευρώ, η βασική έκδοση του νέου Corsa τιμολογείται ακόμα χαμηλότερα από το προηγούμενο μοντέλο στη Γερμανία, παρά την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία και τον ανώτερο εξοπλισμό. Επιπλέον, το νέο μοντέλο προσφέρει μοναδικές προαιρετικές επιλογές, όπως το ενσωματωμένο σύστημα πίσω σχάρας ?Flex-Fix?, το οποίο έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Corsa.

 

Το  τρίθυρο μοντέλο και η οικογενειακή πεντάθυρη έκδοση Corsa, που προορίζονται για διαφορετικούς τύπους πελατών, έκαναν το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στην ιστορία της Opel: περίπου 75,000 παραγγελίες είχαν ήδη δοθεί πριν καν το νέο Corsa φτάσει τα καταστήματα των διανομέων. Η Opel απευθύνεται ιδιαίτερα σε νεαρούς πελάτες με μία πρωτότυπη και ασυνήθιστη διαφημιστική καμπάνια. Χάρη σ’ αυτή την πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία του μάρκετινγκ, το εικονικό underground rock συγκρότημα από τη Βαρκελώνη με το όνομα ?The C.M.O.N.S.? έγινε μόδα και λόγω των εμφανίσεών του στο MTV Europe. Επιπλέον, το Opel Corsa θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο των Ευρωπαϊκών Μουσικών Βραβείων MTV στις 2 Νοεμβρίου, 2006 στην Κοπεγχάγη.