Opel Zafira 1.6 CNG με φυσικό αέριο στο Γερμανικό περίπτερο


Περίπου 60,000 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων αρχηγών κρατών, διευθυντών επιχειρήσεων και εκπροσώπων μη κυβερνητικών οργανώσεων , παρακολουθούν την Παγκόσμια Σύνοδο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στο Γιοχάνεσμπουργκ από τις 26 Αυγούστου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.
  • 3/9/2002
&00 Περίπου 60,000 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων αρχηγών κρατών, διευθυντών επιχειρήσεων και εκπροσώπων μη κυβερνητικών οργανώσεων , παρακολουθούν την Παγκόσμια Σύνοδο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στο Γιοχάνεσμπουργκ από τις 26 Αυγούστου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο που έχει συντελεστεί από την πρώτη παγκόσμια Διάσκεψη για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη (Σύνοδος του Ρίο) το 1992 και να ανανεώσουν την παγκόσμια δέσμευση στους στόχους της.
Η Adam Opel AG, θυγατρική της General Motors Corp. και από καιρό υπέρμαχος της βιώσιμης ανάπτυξης, εκπροσωπείται στο περίπτερο της Γερμανίας, όπου η εταιρία παρουσιάζει το συμπαγές van Opel Zafira 1.6 CNG (Compressed Natural Gas) το οποίο κινείται με φυσικό αέριο.
Στη διάσκεψη του 1992 στο Rio de Janeiro, πολιτικοί, επιστήμονες και εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων από 179 χώρες συναντήθηκαν στο πλαίσιο μίας μαζικής προσπάθειας για τον περιορισμό των επιπτώσεων των ανθρώπινων κοινωνικο-οικονομικών δραστηριοτήτων στο περιβάλλον και το αντίθετο. Η Klaudia Martini, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Opel, έλαβε μέρος στη σύνοδο του 1992 όταν ήταν Υπουργός Περιβάλλοντος στο Γερμανικό κρατίδιο του Rhineland Pfalz, συμμετέχοντας σε μία από τις σημαντικότερες εκστρατείες για το ανθρώπινο είδος τον 21ο αιώνα.
"Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι σαφώς μία από τις σημαντικότερες επιδιώξεις της νέας χιλιετίας. Εμείς στην Opel αναγνωρίσαμε τη σπουδαιότητα αυτού του οράματος για το μέλλον αρκετά νωρίς και έχουμε δεσμευτεί να συνεισφέρουμε από την πλευρά μας ώστε να γίνει πραγματικότητα" είπε η κυρία Martini.