Παράνοια: Η Μονακό ανέβασε ένα NASCAR στην Col de Turini για την παρουσίαση παίκτη! (video)


Η μεταγραφή του Αμερικανού Folarin Balogun έδωσε την αφορμή για μία ιδιαίτερη παρουσίαση από την Μονακό.

  • ΦΩΤΟ: AS MONACO - YouTube
  • 2/9/2023

Η Μονακό αγωνίζεται στη Ligue 1 της Γαλλίας, και πριν μερικές μέρες κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή του Αμερικανού επιθετικού Folarin Balogun, ερχόμενος από την Άρσεναλ.

Στο μυαλό των διαφημιστών που εργάζονται στη μονεγάσκικη ομάδα μάλλον η σύνδεση Μονακό-Γαλλίας-ΗΠΑ μπορούσε να γίνει αρμονικά μέσω... motorsport.

Πιο συγκεκριμένα, ένα NASCAR τύπου stock truck εμφανίζεται να ανεβαίνει τη διάσημη ειδική διαδρομή της Col de Turini, που έχει πια θρυλικό στάτους ως κομμάτι τους Ράλλυ Μόντε Κάρλο.

Στο βίντεο της παρουσίασης του Αμερικανού φορ το αυτοκίνητο στη διαδρομή εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά αρκεί για να κλέψει την παράσταση. Στο μοντάζ έχουν προστεθεί και πλάνα από την πορεία του οδηγού του, του Michel Disdier, από το NASCAR Truck Series.

Για την... ποδοσφαιρική ιστορία, ο Balogun, ετών 22, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη κι από 2 ετών ζει στην Αγγλία, όπου και αγωνίστηκε στην Άρσεναλ, ενώ σε διεθνές επίπεδο επέλεξε να αγωνίζεται με τα χρώμα των ΗΠΑ, αν κι είχε πρόταση από την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο: