Ποια σημεία της Αττικής Οδού κλείνουν λόγω εργασιών το βράδυ της Τετάρτης (3/4)


Οι εναλλακτικές διαδρομές που μπορούν να ακολουθήσουν οι οδηγοί.

  • 3/4/2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω εργασιών συντήρησης, από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 03/04 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης  04/04. Συγκεκριμένα, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης:

1. Κλειστός θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 03/04 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης  04/04, ο δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια / Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Ευθεία προς Μαρκόπουλο – Αεροδρόμιο, μέσω του συνδετήριου κλάδου του Kόμβου Λεονταρίου (κόμβος Υ7), έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Παιανίας (Σ.Ε.Α. Μεσογείων), όπου θα αναστρέψουν στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, ή
  • Ευθεία προς Ραφήνα, στη συνέχεια να αναστρέψουν προς Ελευσίνα μέσω του Kόμβου Παλλήνης (κόμβος Υ8) χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων και κατόπιν μέσω του συνδετήριου κλάδου του Kόμβου Λεονταρίου (κόμβος Υ7) να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα.

2. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 03/04 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης  04/04, η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Μαραθώνος (κόμβος 15) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς  Ελευσίνα, να εξέλθουν στον κόμβο 12 (Λ. Πεντέλης), να αναστρέψουν και να επανεισέλθουν δωρεάν από τον σταθμό διοδίων στο ρεύμα προς «Μαρκόπουλο», και στη συνέχεια  να εξέλθουν στην έξοδο 15 προς «Λ. Μαραθώνος – Λ. Μεσογείων».

Η Αττική Οδός με ανακοίνωση ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Παράλληλα, στην εταιρική ιστοσελίδα και στο Twitter/X υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου.