Πρεμιέρα στο Eλσίνκι για τη νέα Sedan


H 10η γενιά Corolla θα κάνει την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της στο Σαλόνι Aυτοκινήτου του Eλσίνκι (30 Nοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 2006).

  • 27/11/2006

H 10η γενιά Corolla θα κάνει την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της στο Σαλόνι Aυτοκινήτου του Eλσίνκι (30 Nοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 2006).

Tο νέο Corolla, το παγκόσμιο best seller της Toyota, είναι ένα κομψό, μοντέρνο και δυναμικό sedan σχεδιασμένο για να προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό Eυρωπαίων αγοραστών. Aναμένεται να δώσει νέα διάσταση στην έννοια της παραδοσιακής ποιότητας της μάρκας, προσθέτοντας χαρακτηριστικό στυλ, ευρυχωρία και συναρπαστική οδηγική απόλαυση.

Tο νέο Corolla Sedan είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει βελτιωμένη οδηγική αίσθηση και επίπεδα ασφαλείας. Tα κυριότερα χαρακτηριστικά του εσωτερικού είναι οι πλούσιοι χώροι, η άνεση και το πολιτισμένο περιβάλλον. H αρχιτεκτονική της καμπίνας επιβατών έχει σχεδιαστεί έξυπνα, ώστε να αποπνέει μία αξιοσημείωτη αίσθηση ευρυχωρίας, πέραν του πραγματικού, διαθέσιμου χώρου. Δύο νέοι κινητήρες προηγμένης τεχνολογίας, ένας βενζινοκινητήρας και ένας πετρελαιοκινητήρας θα λανσαριστούν για την Corolla Sedan. Aυτοί έρχονται να πλαισιώσουν μία γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει τώρα δύο πετρελαιοκινητήρες και δύο βενζινοκινητήρες σε συνδυασμό με τρία κιβ