Προσοχή! Η Toyota προειδοποιεί για διαγωνισμούς-απάτη στα social media


Με δελτίο Τύπου η Toyota Ελλάς καλεί τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί σε ποιες σελίδες δίνουν τα στοιχεία τους και σε ποιους διαγωνισμούς συμμετέχουν.

  • 17/10/2022

Συγκεκριμένα ο εγχώριος εισαγωγέας τονίζει ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει στην αντίληψή του διαγωνισμοί που διεξάγονται από αμφιβόλου ταυτότητας σελίδες στα social media και παρουσιάζονται ως διαγωνισμοί της Toyota.

Συνεπώς με την ανακοίνωσή της η Toyota Ελλάς θέλει να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό ότι διαγωνισμοί που διεξάγει η εταιρεία πραγματοποιούνται μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα της www.toyota.gr και τους επίσημους λογαριασμούς στα social media.

Ως εκ τούτου, καλεί τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ποιες σελίδες δίνουν τα στοιχεία τους, καθώς και στους συνδέσμους (links) που παραπέμπουν οι διαγωνισμοί αυτοί.

Παράλληλα γνωστοποιεί ότι έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελία των διαγωνισμών στα social media όπου πραγματοποιούνται και προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων που προωθούν αυτούς τους διαγωνισμούς.