Πρωτιά της Nissan με τα Primera και Pick Up


Η νέα εποχή για την Nissan πλέον αντικατοπτρίζεται και στον στίβο των πωλήσεων. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ για τον μήνα Απρίλιο, οι ταξινομήσεις του Primera που ανήκει στο segment D, έφτασαν τις 475 μονάδες, αποσπώντας μερίδιο αγοράς που έφτασε το 11,5%.
  • 15/5/2002
&00 Η νέα εποχή για την Nissan πλέον αντικατοπτρίζεται και στον στίβο των πωλήσεων. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ για τον μήνα Απρίλιο, οι ταξινομήσεις του Primera που ανήκει στο segment D, έφτασαν τις 475 μονάδες, αποσπώντας μερίδιο αγοράς που έφτασε το 11,5%. Το νέο Primera είναι μια απτή απόδειξη της "Νέας Nissan" αφού κατάφερε να αποσπάσει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε μια κατηγορία που βρίθει αξιόλογων μοντέλων, γεγονός που υπογραμμίζει ακόμη περισσότερο την ποιότητα και την αξία του.
Ανάλογα ήταν και τα αποτελέσματα στην κατηγορία των ανοικτών ελαφρών φορτηγών, όπου το νέο Nissan Pick Up με ταξινομήσεις 333 μονάδων, κατέλαβε το 30,6% των πωλήσεων και την πρώτη θέση στον πίνακα των πωλήσεων, επίσης βάση των στοιχείων του ΣΕΑΑ. Το νέο Pick Up διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις αμαξώματος, συστήματος μετάδοσης και κινητήρα, υπερκαλύπτωντας σε κάθε περίπτωση τις ανάγκες των επαγγελματιών. Ταυτόχρονα, ο χώρος των επιβατών σε τίποτε δεν θυμίζει επαγγελματικό αυτοκίνητο, προσφέροντας ευκολίες, ποιότητα κατασκευής και εργονομία επιβατηγού αυτοκινήτου.
Τα νέα Primera και Pick Up είναι μόνο η αρχή. Η Nissan ανακοίνωσε πρόσφατα κέρδη ρεκόρ από καταβολής της. Ο κατασκευαστικός της προσανατολισμός είναι τέτοιος που τα μοντέλα που έπονται θα είναι συναρπαστικά.