Ψηφιακό ταξίδι με ασφάλεια και δώρα


H Michelin προσκαλεί τους καταναλωτές σε μοναδικές ψηφιακές και πραγματικές οδηγικές εμπειρίες προσφέροντας χρήσιμα δώρα.

  • 16/3/2015

Η Michelin γνωρίζει ότι οι καταναλωτές περιμένουν από τα ελαστικά τους εξαιρετικές επιδόσεις ως προς την ασφάλεια, τη διάρκεια ζωής, την οικονομία καυσίμου καθώς και την άνεση και την οδηγική απόλαυση. Χάρη στη Michelin Total Performance, τη στρατηγική που συνδέεται με την τεχνολογική πρωτοπορία της Michelin, οι οδηγοί δεν χρειάζεται να επιλέξουν μεταξύ των διαφορετικών επιδόσεων ενός ελαστικού.

Στο πλαίσιο αυτό, από 9 Μαρτίου έως 11 Απριλίου, η Michelin προσκαλεί τους καταναλωτές σ’ ένα ψηφιακό ταξίδι με αυτοκίνητο μέσω Facebook και στην εμπειρία των πλεονεκτημάτων των ελαστικών της ως προς την ασφάλεια, τη διάρκεια ζωής και την οικονομία καυσίμου. Οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν χρήσιμα δώρα κάθε εβδομάδα και να διεκδικήσουν  το μεγάλο βραβείο, ένα ταξίδι αξίας 3.000 ευρώ.

Τα ελαστικά της Michelin επιτρέπουν στους καταναλωτές να οδηγούν με αυτοπεποίθηση, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες. Από 9 Μαρτίου έως 11 Απριλίου, εκτός από οδηγικές επιδόσεις, η Michelin προσφέρει στους οδηγούς που αγοράζουν 4 ελαστικά αυτοκινήτου Michelin κουπόνια καυσίμων αξίας έως 40 ευρώ (Για 4 ελαστικά 13’’ – 16 ‘’, κουπόνι αξίας 20€. Για 4 ελαστικά 17’’- 23’’, κουπόνι αξίας 40€)  

Περισσότερες πληροφόριες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προωθητικής ενέργειας είναι διαθέσιμες στο www.performance.michelin.gr