Ράπερ γράφει τραγούδι και το «ντύνει» μουσικά με τη μελωδία ενός κινητήρα Wankel (video)


Ο καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα μέρος της εισαγωγής του τραγουδιού, το οποίο ξεκινά με το «γουργούρισμα» του περιστροφικού κινητήρα. Ακούστε το.

  • ΦΩΤΟ: MAZDA MEDIA
  • 12/10/2023

Ο T-Pain είναι γνωστός για την πορεία του στη μουσική βιομηχανία, έχοντας γράψει και ερμηνεύσει πολλά τραγούδια της ραπ κυρίως σκηνής. Αυτό που αρκετοί δεν γνωρίζουν, αλλά ενδεχομένως φαντάζονται, για τον Αμερικανό ράπερ είναι ότι έξω από το studio και μακριά από τις συναυλίες, λατρεύει την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Ο 39χρονος καλλιτέχνης από τη Φλόριντα ετοιμάζεται τώρα να συνδυάσει τις δύο αγάπες στο επόμενό του τραγούδι, Baby Got Brap, το οποίο θα βασίζεται στη «μελωδία» ενός κινητήρα Wankel της Mazda. Ο ίδιος δημοσίευσε ένα μικρό μέρος της εισαγωγής του τραγουδιού, το οποίο ξεκινά με το «γουργούρισμα» του κινητήρα.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, με την παρουσίαση να γίνεται στη Laguna Seca, με την οποία η Mazda για χρόνια ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη. Εκτός αυτού, ο T-Pain προσκαλεί τους ιδιοκτήτες Mazda RX-7 της περιοχής να εμφανιστούν στο video clip του τραγουδιού, το οποίο θα γυριστεί στις 15 Οκτωβρίου στο Los Angeles, σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση που δημοσίευσε στα προσωπικά του social media.

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει αυτή τη σύνδεση μουσικής και αυτοκινήτου τόσο cool είναι η παρουσία του influencer και λάτρη της αυτοκίνησης, Hertech Eugene Jr., γνωστού κι ως 'Hert', ο οποίος θα προσθέσει τη δική του πινελιά στο μουσικό κομμάτι. Ο Hert είναι διάσημος για το προσωπικό του “Twerkstallion” FC RX-7 στο οποίο έχει προσθέσει έναν LS V8 κινητήρα, αντικαθιστώντας τον Wankel της Mazda.

Οι δύο θα βρεθούν στην πίστα της Laguna Seca για το GRIDLIFE Festival Tour από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου, όπου ο T-Pain είναι ο βασικός καλλιτέχνης της μουσικής σκηνής. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη «γιορτή» που συνδυάζει τη μουσική με την αυτοκίνηση, αφού θα δώσουν το «παρών» πάνω από 200 μοντέλα κάθε εποχής.