Skoda Rapid Spaceback 2014: Στην Ελλάδα από 12.350€


Έφτασε και στη χώρα μας η hatch έκδοση του νέου μικρομεσαίου μοντέλου της Skoda με την ονομασία Rapid Spaceback.

  • 5/12/2013

Έφτασε και στη χώρα μας η hatch έκδοση του νέου μικρομεσαίου μοντέλου της Skoda με την ονομασία Rapid Spaceback.

Οι τιμές του νέου Skoda Rapid Spaceback ξεκινάνε από τα 12.350 ευρώ όσον αφορά στους κινητήρες βενζίνης TSI και από τα 14.590 ευρώ για τους TDI κινητήρες πετρελαίου. Όσον αφορά τώρα στις εκδόσεις εξοπλισμού, το νέο Skoda Rapid Spaceback διατίθεται με τις εξής:

Active: Η βασική έκδοση συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων 6 αερόσακους, ESP, κλιματισμό, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ηχοσύστημα, υπολογιστής ταξιδιού.

Στην έκδοση Ambition έχουμε επιπλέον της Active τα εξής: Προβολείς ομίχλης, υποβραχιόνιο οδηγού/συνοδηγού, δερμάτινο τιμόνι, μοχλός ταχυτήτων και λαβή χειρόφρενου, χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι, οθόνη υψηλής ανάλυσης Maxi – DOT, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και πίσω διαιρούμενο κάθισμα 60:40.

Στην κορυφαία έκδοση Elegance έχουμε επιπλέον της Ambition: Ζάντες Αλουμινίου 16”, αυτόματο κλιματισμό Climatronic, ηχοσύστημα Swing 2-DIN, Bluetooth, χειριστήρια τηλεφώνου στο τιμόνι, κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος και 6 ηχεία.

Προαιρετικά υπάρχει και το πακέτο εξοπλισμού Style το οποίο διατίθεται με 850 και περιλαμβάνει: Πανοραμική ηλιοροφή με μηχανικά σκίαστρα, μαύρη γυάλινη πίσω πόρτα, μαύροι καθρέπτες, μαύρη αεροτομή οροφής, φιμέ πίσω φωτιστικά σώματα, μαύροι προβολείς ομίχλης.

Μία σύντομη ματιά

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης έχει «γιγαντωθεί» αυξάνοντας το μερίδιό της από το 30% στο 45% επί του συνόλου της αγοράς.

Το νέο Skoda Rapid Spaceback, είναι το πρώτο hatchback αυτοκίνητο στην 109-χρονη ιστορία της εταιρείας. Το πρώτο της hatchback αυτοκίνητο στην μικρομεσαία κατηγορία, τη μεγαλύτερη σε όγκο πωλήσεων στην Ευρώπη αλλά, στην ουσία, και στην Ελλάδα. Το αυτοκίνητο ορόσημο για τη Skoda που θα αποτελέσει έναν από τους κυρίαρχους πυλώνες όπου θα βασισθεί η επίτευξη του στοχευόμενου όγκου πωλήσεων των 1.500.000 αυτοκινήτων.

Το νέο Rapid SPACEBACK ενσωματώνει όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της φίρμας. Υψηλή ποιότητα κατασκευής, κορυφαία ασφάλεια επιβατών (EURO NCAP 5 αστέρια), νέο δυναμικό και σπορτίφ σχεδιασμό, κορυφαίους κινητήρες turbo βενζίνης TSI και diesel TDI με υψηλή ιπποδύναμη και ροπή αλλά και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων. Με κορυφαία άνεση και χώρους επιβατών για την κατηγορία του αφού με μεταξόνιο 2,6 m προσφέρει το μεγαλύτερο χώρο τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους (χώρος αποσκευών από 415-1.380 λίτρα!!).

Η πρωτοπορία του νέου Rapid SPACEBACK δεν σταματά στα προϊοντικά χαρακτηριστικά του. Η ΒΙΑΜΑΡ αε, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα, τοποθετεί τις τιμές πώλησης του νέου Rapid SPACEBACK σε εξαιρετικά ανταγωνιστικά επίπεδα. Το λανσάρισμα του νέου Skoda Rapid SPACEBACK ξεκινά στα μέσα Δεκεμβρίου, αφού η ελληνική αγορά μαζί με αυτών της Γερμανίας, Αυστρίας, Αγγλίας και Τσεχίας είναι από τις πρώτες Ευρωπαϊκές αγορές που το παρουσιάζουν.