Στην ΕΡΤ η προβολή της Formula 1 μέχρι το 2021


ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ FORMULA 1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EΡΤ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ COSMOTE TV.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 11/1/2019

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων τελικά η ΕΡΤ κατοχύρωσε τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής της Formula 1 στην Ελλάδα. Το συμβόλαιο είναι διάρκειας τριών ετών (έως το 2021) και περιλαμβάνει όλο το "πακέτο" του τριημέρου, δηλαδή της ελεύθερες δοκιμές, τις κατακτήριες και βέβαια τον αγώνα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΡΤ έχει ως εξής:

«Τα αποκλειστικά δικαιώματα της Formula 1 για την Ελλάδα εξασφάλισε για την επόμενη τριετία (2019 – 2021) η ΕΡΤ, προσφέροντας ελεύθερα σε όλη την κοινωνία ένα μοναδικής ποιότητας αθλητικό περιεχόμενο.

Η ΕΡΤ θα μεταφέρει μέσα από τις συχνότητές της, κάθε χρόνο, 21 τριήμερα απίστευτης ταχύτητας και εντυπωσιακού θεάματος.

Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδίδει ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο της F1, ξεκινώντας κάθε Παρασκευή από τις ελεύθερες δοκιμές 1, μέχρι και τον κυριακάτικο αγώνα των Grand Prix.

‘Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η ΕΡΤ εξασφάλισε για τους Έλληνες τηλεθεατές τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των GrandPrix της Formula1 για την επόμενη τριετία. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας πλέον θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ελεύθερα και κατ’ αποκλειστικότητα από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης’, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιάννης Δρόσος.

Το ταξίδι για φέτος ξεκινάει στις 17 Μαρτίου με το GrandPrix της Αυστραλίας και αφού διατρέξει τέσσερις ηπείρους θα ολοκληρωθεί την 1η Δεκεμβρίου στο μαγικό Άμπου Ντάμπι.

Ζήστε μόνο στην ΕΡΤ την ταχύτητα και τις μοναδικές συγκινήσεις της F1».