Στην τελική ευθεία η "Αυτοκίνηση 2002"


Η "Αυτοκίνηση" 2002 θα ανοίξει τις πύλες της στις 23 Νοεμβρίου στους φιλόξενους και πλήρως ανακαινισμένους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου του ΟΛΠ στον Πειραιά. Σε αυτήν έχουν δηλώσει συμμετοχή όλες οι εταιρείες αυτοκινήτων που θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους αλλά και την τεχνογνωσία τους.
  • 6/11/2002
&00 Η "Αυτοκίνηση" 2002 θα ανοίξει τις πύλες της στις 23 Νοεμβρίου στους φιλόξενους και πλήρως ανακαινισμένους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου του ΟΛΠ στον Πειραιά. Σε αυτήν έχουν δηλώσει συμμετοχή όλες οι εταιρείες αυτοκινήτων που θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους αλλά και την τεχνογνωσία τους.
Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα εκτίθενται ανταλλακτικά και αξεσουάρ, προϊόντα εξοπλισμού συνεργείων και συντήρησης αυτοκινήτων, ελαστικά, ειδικά προϊόντα για τη βελτίωση του αυτοκινήτου, Car Audio κλπ.
Η εταιρεία INFOSUCCES AE, που διοργανώνει την "Αυτοκίνηση" επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες που φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τις 150.000. Κάθε μέρα θα κληρώνονται πολλά δώρα, ενώ ένα μεγάλο δώρο - έκπληξη αξίας πολλών εκατομμυρίων, θα είναι για έναν υπερτυχερό από το σύνολο τω επισκεπτών, που θα κληρωθεί την τελευταία ημέρα της έκθεσης.
Η έκθεση, που θα λειτουργεί ως την 1η Δεκεμβρίου, θα είναι ανοικτή τις καθημερινές από τις 16:00 έως τις 21:30 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως τις 21:00.