Στο Opel Zafira το βραβείο "Autonis"


Πάνω από 46,000 αναγνώστες των περιοδικών αυτοκινήτου "AUTOStrassenverkehr" και "mot" απέδειξαν με την ψήφο τους ότι το Opel Zafira είναι ένα από το πιο επιτυχημένα και πολυμορφικά συμπαγή van, αλλά και ένα απο τα πιο όμορφα.
  • 27/5/2003
&00 Πάνω από 46,000 αναγνώστες των περιοδικών αυτοκινήτου "AUTOStrassenverkehr" και "mot" απέδειξαν με την ψήφο τους ότι το Opel Zafira είναι ένα από το πιο επιτυχημένα και πολυμορφικά συμπαγή van, αλλά και ένα απο τα πιο όμορφα. Για τέταρτη συνεχόμενη φορά, αυτό το van έχει επιλεγεί με διαφορά - 40.8% - ως το "πιο όμορφο αυτοκίνητο στη Γερμανία" στην κατηγορία των "συμπαγών Van". Ο εκτελεστικός Διευθυντής Σχεδίασης της Opel, Martin Smith, παρέλαβε το βραβείο Autonis από τον Sir Peter Ustinov κατά τη διάρκεια τελετής στο Βερολίνο, στην οποία παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Opel, Klaudia Martini και ο Dr. Uhland Burkart.
Το Opel Zafira είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του που κυκλοφορεί με επτά καθίσματα κανονικού μεγέθους στον στάνταρ εξοπλισμό του και μπορεί να μετατρέπεται - χωρίς την αφαίρεση και αποθήκευση των καθισμάτων του - από άνετο επταθέσιο σε ένα διθέσιο όχημα μεταφορών με μεγάλο χώρο αποσκευών και χωρητικότητα που φτάνει μέχρι τα 1700 λίτρα. Μοναδική είναι και η πλούσια σειρά εκδόσεων του συμπαγούς van της Opel - που ξεκινά από το πολύ οικονομικό και περιβαλλοντικά συμβατό Zafira 1.6 CNG και φτάνει μέχρι το 147 kW (200 ίππους) Zafira OPC, το ταχύτερο van στην Ευρώπη.

Opel Hellas