Τα μοντέλα της Ford Mustang απαγορεύτηκαν σε διοργάνωση αυτοκινήτων - Δείτε τον λόγο


Μία από τις πιο ιστορικές συναντήσεις αυτοκινήτων στις ΗΠΑ αποφάσισε να ρίξει «ban» στην εμβληματική Ford Mustang.

  • ΦΩΤΟ: Ford Media
  • 9/11/2023

Το Coffee & Cars διοργανώνει συναντήσεις αυτοκινήτων στο Χιούστον του Τέξας εδώ και 19 χρόνια, ανοιχτά σε όλους, χωρίς προσκλήσεις ή αποκλεισμούς, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει όλων των ειδών τα οχήματα - και όλων των ειδών τους οδηγούς.

Ακόμα και μία τόσο ανοιχτή διοργάνωση, όμως, αναγκάζεται να βάλει κάποια 'στοπ' πότε-πότε, όταν το κρίνει απαραίτητο.

Συγκεκριμένα, το C&C ανακοίνωσε μέσω Instagram πως δεν θα δεχτεί Ford Mustang, Dodge Charger και Chevrolet Camaro μέχρι νεωτέρας.

Στο post γράφει:

«Όλα τα Mustang, Charger και Camaro απαγορεύονται προσωρινά από τις συναντήσεις μετά τα σημερινά burnout και τα μαρσαρίσματα.

«Ζητούμε συνεχώς να συνεργαστείτε μαζί μας ώστε να μειωθούν αυτά τα φαινόμενα, έχουμε αναρτήσει και επιγραφές. Αν αυτές οι συμπεριφορές συνεχιστούν, θα αναγκαστούμε να διοργανώνουμε events αποκλειστικά με πρόσκληση.

«Έχουμε ένα καταπληκτικό ρόστερ οχημάτων για το Toy Drive στο τέλος του έτους.

«ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.»

Είναι προφανές πως ο λόγος αφορά την ανάρμοστη για τη διοργάνωση συμπεριφορά των ιδιοκτητών αυτών των οχημάτων, κι όχι με τα αυτοκίνητα αυτά καθαυτά. 

Φυσικά, αυτή η απόφαση συνοδεύτηκε από μία σωρεία σχολίων κι αντιδράσεων, με μερικούς χρήστες να τονίζουν στα social media πως κι άλλοι οδηγοί, με εξωτικά supercars, μαρσάρουν και κάνουν burnouts, αλλά δεν τους απαγορεύεται η είσοδος.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του C&C μοιάζουν αμετακίνητοι στην θέση τους και συνεχίζουν με την απαγόρευση, που αν και προσωρινή όπως εξηγούν, δεν έχει σαφή χρονικό ορίζοντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή η Ford Mustang παραβίασε 'stop' και βρέθηκε μέσα σε ένα σπίτι (video)

Ka-Chow! Αυτή η Ford Mustang GT «ντύθηκε» Κεραυνός McQueen! (photos-video)