Το Car and Driver Μαρτίου κυκλοφορεί το Σάββατο 24/2 ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά


Το Car and Driver Μαρτίου υποδέχεται την άνοιξη με εντυπωσιακή θεματολογία, premium περιεχόμενο, θέματα και αποκλειστικές αναλύσεις αλλά και ένα super δώρο!

  • 21/2/2024

Το Car and Driver γιορτάζει 35 χρόνια στην Ελλάδα και χαρίζει ένα εντυπωσιακό «παπί». Βρείτε το τυχερό κουπόνι και κερδίστε ένα UM Flash 125 LZ που οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου και δίνει νέα πνοή στις αστικές μετακινήσεις, με τη σχεδίαση και τη χρηστικότητά του.

Σε ό,τι αφορά την πλούσια θεματολογία, σε αυτό το τεύχος, δοκιμάζουμε το νέο Volvo EX30 Twin Motor Performance 428PS, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό compact SUV της σουηδικής φίρμας που φέρνει τη βιώσιμη πολυτέλεια σε άλλο επίπεδο.

Το εντυπωσιακό KIA EV9, το νέο ηλεκτρικό τετρακίνητο επταθέσιο SUV των 384PS που ανατρέπει τα καθιερωμένα σε τεχνολογίες και ανέσεις και το εμβληματικό και πανίσχυρο VW Touareg eHybrid 4MOTION με ισχύ 381 PS και εκπληκτικές ικανότητες για εκτός δρόμου κίνηση.

Ακόμη, δοκιμάζουμε το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SERES 5 ένα υπερπολυτελές SUV με τετρακίνηση, προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και χαρακτήρα λιμουζίνας, το νέο Honda CR-V e:HEV AWD το εξαιρετικά δημοφιλές SUV με την κορυφαία υβριδική τεχνολογία της ιαπωνικής φίρμας και το εντελώς νέο Mitsubishi ASX.

Ακόμη συγκρίνουμε το ανανεωμένο Peugeot 2008 1.2PureTech 130 με το Audi Q2 TFSI 150 και τα δημοφιλή μικρομεσαία Ford Focus 1.0 125PS και Opel Astra 1.2T 130PS που ξεχωρίζουν για τον σπορ, fun-to-drive χαρακτήρα.

Και μαζί FORMULA 1 2024 PREVIEW

Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών ξεκινά. Μάθετε τα πάντα για τα νέα μονοθέσια, τις ομάδες και το πρόγραμμα των αγώνων.

Car and Driver: Κυκλοφορεί ανανεωμένο, με πλούσια, αποκλειστική θεματολογία αυτό το Σάββατο ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά.