Το Genesis GV80 έχει ένα σούπερ πίνακα οργάνων


Το πολυτελές σήμα της Hyundai εισάγει για πρώτη φορά στην γκάμα του τον τρισδιάστατο πίνακα οργάνων της Continental.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 17/3/2020

Το GV80 είναι το νέο πολυτελές SUV της Genesis, μια εταιρία που με όπλο της την ποιότητα κατασκευής, την αξιοπιστία, το ντιζάιν και τις νέες τεχνολογίες έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι των premium παιχτών απειλώντας στην βορειοαμερικανική αγορά παραδοσιακά σήματα όπως αυτό της Lexus.

Και γιατί όχι αφού η Genesis παρουσιάζει συνεχώς πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα χτίζοντας ένα premium προφίλ μέσα από διάφορα στοιχεία, όπως είναι για παράδειγμα ο τρισδιάστατος πίνακας οργάνων της Continental.

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία η 3D τεχνολογία χρησιμοποιεί μια κάμερα στην καμπίνα που ανιχνεύει το ύψος θέασης του οδηγού. Ανάλογα με τις συνθήκες και την θεματική ενότητα οι πληροφορίες που απεικονίζονται έχουν ένα τρισδιάστατο βάθος ώστε ο οδηγός να εστιάζει καλύτερα, πιο άμεσα και πιο ξεκούραστα.

Η Continental δίνει ιδιαίτερα βαρύτητα στην αλληλεπίδραση και στην διαδραστικότητα του εσωτερικού, όχι μόνο για τον οδηγό, αλλά και για τους πίσω επιβάτες εξελίσσοντας παρόμοιες οθόνες 3D τεχνολογίας. Ακόμη και για τον συνοδηγό όπου θα μπορεί για παράδειγμα να αναζητά ένα προορισμό στο σύστημα navi και στη συνέχεια να τον «μεταφέρει» στον 3D πίνακα οργάνων.

"Με την οθόνη ευρείας παραγωγής, αυτόματης στερεοσκοπικής 3D τεχνολογίας, διευρύνουμε στην αλληλεπίδραση ανθρώπου-μηχανής και την φέρνουμε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο", δήλωσε ο Δρ Frank Rabe, επικεφαλής του τμήματος Human Machine Interface στην Continental.