Το Mazda MPV από 32.290 ευρώ


Το ανανεωμένο Mazda MPV έχει την...πολυτέλεια να διατίθενται σε αμαξώματα με επτά θέσεις, πέντε για κάποιες συγκεκριμένες αγορές αλλά και από τα τέλη Φλεβάρη και έξι θέσεων που θα ονομάζεται "Karakuri".
  • 13/2/2004
&00 Το ανανεωμένο Mazda MPV έχει την...πολυτέλεια να διατίθενται σε αμαξώματα με επτά θέσεις, πέντε για κάποιες συγκεκριμένες αγορές αλλά και από τα τέλη Φλεβάρη και έξι θέσεων που θα ονομάζεται "Karakuri".
Αυτό που παρατηρεί κανείς σ' αυτή την έκδοση είναι ότι τα καθίσματα για τους επιβάτες είναι ξεχωριστά το καθένα και αυτό συμβαίνει και με την τρίτη σειρά. Η "Κarakuri" ξεχωρίζει από τα επταθέσια έχοντας μαύρο βελούδο στα καθίσματα τα οποία προσδίδουν σπορτίφ εμφάνιση αλλά και διαφορετική ρύθμιση στην ανάρτηση.
Το μηχανικό σύνολο του ανανεωμένου ιαπωνικού MPV είναι χωρητικότητας 2.3 λίτρων απόδοσης 141 ίππων. Η βασική έκδοση στον στάνταρ εξοπλισμό του περιλαμβάνει: αερόσακο οδηγού -συνοδηγού, ABS, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός -πίσω, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, traction control, ηλιοροφή, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου και ράδιο-cd.

e-go.gr