Τουρκία: Έπεσε κοντέινερ στο αμάξι του μπασκετμπολίστα Bryant Dunston (video)


Ο αμερικανός μπασκετμπολίστας της Anadolu Efes γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό, όταν λίγο έλειψε να τον πλακώσει το κοντέινερ που μετέφερε μία νταλίκα. Το αυτοκίνητό του όμως σίγουρα δεν επέζησε...

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: ANADOLU EFES
  • 29/4/2023

Ο πρώην παίκτης του Άρη και του Ολυμπιακού, Bryant Dunston, ενεπλάκη σε ένα αρκετά σοβαρό ατύχημα πριν λίγες ώρες στο ευρωπαϊκό κομμάτι της Κωνσταντινούπολης, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Bakirkoy, όταν ένα κοντέινερ ξεκόλησσε από την νταλίκα η οποία το μετέφερε, και προσγειώθηκε πάνω στο αυτοκίνητο του μπασκετμπολίστα.

Ο σέντερ της Anadolu Efes διεκομίσθη στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, όπου και πέρασε από ενδελεχείς ελέγχους, με τη συνολική του εικόνα να δείχνει πολύ καλά σημάδια.

Λίγη ώρα μετά το ατύχημα, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Alper Yilmaz, δημοσίευσε μία φωτογραφία του Dunston από το νοσοκομείο, όπου φαίνεται να έχει έναν μικρό επίδεσμο κάτω από τη μύτη, και τα χέρια του να είναι μπανταρισμένα. Ο Yilmaz έκανε ξεκάθαρο ότι ο μπασκετμπολίστας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για κάποιες περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

Εκτός αυτού, κι ο οδηγός της νταλίκας επιβεβαίωσε στα διάφορα μέσα που έσπευσαν να καλύψουν το γεγονός επί του σημείου, ότι ο Dunston ήταν καλά και δεν παρουσίαζε κάποιο σοβαρό τραύμα, παρά μόνο λίγο αίμα κάτω από τη μύτη, όπου και φαίνεται να εφαρμόστηκε ο επίδεσμος στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Yilmaz.

Δείτε τα επακόλουθα του ατυχήματος: