VIDEO: Το C4 Cactus πρωταγωνιστής στο νέο video του Μαρτάκη


Το ιδιαίτερο σχεδιαστικά Citroen C4 Cactus πρωταγωνιστεί στο νέο Video Clip του Μαρτάκη «Πάντα θα ζεις».

  • 13/5/2016

Το ιδιαίτερο σχεδιαστικά Citroen C4 Cactus είναι σίγουρο ότι τραβάει τα βλέμματα όπου και αν βρεθεί. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης το επέλεξε ως πρωταγωνιστή στο νέο του video clip «Πάντα θα ζεις».

Το C4 Cactus με τη μοναδική του εμφάνιση, έχει βραβευτεί ως «World Car Design 2015» και συνδυάζει με πολύ καλό τρόπο το ξεχωριστό στυλ με την πρακτικότητα. Οι σύγχρονοι κινητήρες βενζίνης PureTech  και πετρελαίου BlueHDi, τεχνολογίας Euro 6 προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και οικονομία, καθώς και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας στην έκδοση 1.6 BlueHDi 100 ETG S&S.

Η νεανική του σχεδίαση και το κεφάτο εσωτερικό, η παγκόσμια καινοτομία των airbumps, που προστατεύουν το αμάξωμα από μικροσυγκρούσεις και γρατζουνιές, οι πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης του εξωτερικού και της καμπίνας των επιβατών, ώστε δύσκολα ένα C4 Cactus να είναι ολόιδιο με ένα άλλο, ο πλούσιος εξοπλισμός του, οι ανταγωνιστικές τιμές για ένα crossover και το χαμηλό κόστος χρήσης καθιστούν το C4 Cactus ένα αυτοκίνητο με πολλά πρόσωπα.

Δείτε το νέο Video Clip του Κώστα Μαρτάκη «Πάντα θα ζεις», από την Panik Platinum: