Ο Elon Musk «άδειασε» τον γεμιστήρα ενός όπλου στο Cybertruck κι αυτό έμεινε άθικτο (video)


Όλα δείχνουν ότι το Cybertruck του Elon Musk είναι αλεξίσφαιρο, αφού εθεάθη σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια με... τρύπες από σφαίρες στη μεριά του οδηγού.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: TESLA, VIDEO: Tesla Owners Silicon Valley
  • 22/10/2023

Το saga του Tesla Cybertruck συνεχίζεται, με την παραγωγή του άκρως φουτουριστικού, αμιγώς ηλεκτρικού pickup να λέγεται ότι ξεκινά τον ερχόμενο Νοέμβριο. Πριν λίγες μέρες, βέβαια, ο ίδιος ο Elon Musk είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση των εσόδων της εταιρείας, ότι «η Tesla έσκαψε τον λάκκο της με το Cybertruck».

Όπως και να έχει, το μοντέλο συνεχίζει να περνά από δοκιμές, με την πιο πρόσφατη να περιλαμβάνει... πυροβολισμούς. Η Tesla έχει μεγάλες βλέψεις για το Cybertruck και με δεδομένο τις τεράστιες καθυστερήσεις που ήρθαν στην παραγωγή του μοντέλου, φαίνεται ότι μάλλον έχει πετύχει όλα όσα φανταζόταν.

Πρόσφατα πλάνα που δημοσίευσε μέλος της κοινότητας ιδιοκτητών Tesla του Silicon Valley της Καλιφόρνια δείχνουν το όχημα να κάνει «βόλτες» ή μάλλον, δοκιμές, έχοντας στο πλαϊνό του μέρος εμφανή σημάδια από πυροβολισμούς. Αργότερα, ο ίδιος ο Musk επιβεβαίωσε με Tweet του ότι «αδειάσαμε ολόκληρο τον γεμιστήρα ενός οπλοπολυβόλου στην πόρτα του οδηγού, σε στυλ Al Capone. Καμία σφαίρα δεν πέρασε στην καμπίνα.»

Παρόλο που ο Musk δήλωσε ότι καμία σφαίρα δεν πέρασε στο εσωτερικό του οχήματος, το σχετικό video δείχνει ότι τα παράθυρα δεν πυροβολήθηκαν, κάνοντας το κοινό και τους κριτικούς κάπως σκεπτικούς. Εκτός αυτού, σημαντικό ρόλο παίζει και το είδος του όπλου όπως κι η διάμετρος των σφαιρών που χρησιμοποιήθηκαν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αν το Tesla Cybertruck είναι πλήρως αλεξίσφαιρο, ή αν υπάρχουν αστερίσκοι, όπως και όλα τα υπόλοιπα τεχνικά και κατασκευαστικά χαρακτηριστικά του, θα αποκαλυφθούν στις 30 Νοεμβρίου, στο προγραμματισμένο 'delivey event' (μτφρ: εκδήλωση παράδοσης).