Aguero, Courtois και Arthur Melo στον virtual γκραν πρι F1 της Βαρκελώνης! (video)


Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην… πίστα της Καταλονίας, στον πέμπτο αγώνα εικονικής πραγματικότητας Formula1 για το 2020!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 7/5/2020

Όταν το ποδόσφαιρο συναντά τη Formula 1. Όχι, δεν αναφερόμαστε σε κάποια επικείμενη δραστηριότητα της Nazionali Piloti, της «Εθνικής Ομάδας» των πιλότων της Formula 1, η οποία κάθε χρόνο συμμετέχει σε πολλά φιλανθρωπικού χαρακτήρα γεγονότα.

Αυτή τη φορά η διαδρομή είναι αντίστροφη, καθώς οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν τα χνάρια των πιλότων της Formula 1. Πού; Μα φυσικά στον επικείμενο (Κυριακή 10/5 στις 20.00) πέμπτο αγώνα εικονικής πραγματικότητας της Formula 1, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην πίστα όπου κανονικά επρόκειτο να υπάρχει δράση αυτό το τριήμερο, δηλαδή στη Βαρκελώνη.

Ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι Sergio Aguero, ο διεθνής Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Thibaut Courtois και ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος της Μπαρτσελόνα, Arthur Melo θα συμμετάσχουν στον αγώνα του Circuit de Barcelona-Catalunya.

Ο Aguero θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη συγκεκριμένη μορφή αγώνων εικονικής πραγματικότητας, οδηγώντας για λογαριασμό της Red Bull μαζί με τον νικητή του αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Ιντερλάγκος, Alex Albon.

Ο Courtois επιστρέφει στη δράση έπειτα από αποχή ενός γκραν πρι, καθώς αυτή τη φορά θα οδηγήσει για λογαριασμό της Alfa Romeo με teammate τον Antonio Giovinazzi.

Όσο για τον Arthur Melo, θα αποτελέσει τον teammate του Pietro Fittipaldi στην ομάδα της Haas, αντικαθιστώντας τον Louis Deletraz. Και για τον 23άχρονο Βραζιλιάνο χαφ θα είναι ο πρώτος αγώνας του στην virtual Formula 1.

Πέραν των Albon και Giovinazzi, στο grid του αγώνα της προσεχούς Κυριακής θα βρεθούν για ακόμα μία φορά ο νικητής των virtual γκραν πρι της Μελβούρνης και της Κίνας, Charles Leclerc με τη Ferrari, ο Lando Norris της McLaren και το δίδυμο της Williams που αποτελούν οι George Russell και Nicholas Latifi.