Ο Hamilton δεν μπορεί να πάρει μαζί του στη Ferrari τον 'Bono'


Όλα δείχνουν πως το δίδυμο των Lewis Hamilton και Peter Bonnington θα χωριστεί μετά από μία δεκαετία.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: Sam Bloxham for Mercedes-Benz Grand Prix ltd.
  • 8/2/2024

Μία εβδομάδα αργότερα και η είδηση της αποχώρησης του Lewis Hamilton από τη Mercedes με το τέλος του 2024 για να φορέσει τα κόκκινα της Ferrari συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα στον κόσμο της Formula 1.

Αυτή τη φορά, έρχεται να δοθεί μία απάντηση πάνω στο ζήτημα των συνεργατών του Hamilton που ενδεχομένως να τον ακολουθήσουν στο Μαρανέλο.

Το μεγαλύτερο όνομα εξ αυτών είναι ο Peter Bonnington, ο μηχανικός αγώνα του 7κιςπρωταθλητή, που βρίσκεται στα αυτιά του από το 2013, όταν εκείνος μετέβη στη Mercedes από τη McLaren.

Τις προηγούμενες μέρες, ο CEO της Mercedes F1, Toto Wolff, είχε τονίσει πως θα υπάρξουν συζητήσεις σχετικά με αυτό το ενδεχόμενο μέσα στο επόμενο διάστημα:

«Θα γίνει μία συζήτηση με όλους στους μήνες που έρχονται.

«Όταν είπα στον Bono [για τον Hamilton], απάντησε 'πότε ήρθε η Πρωταπριλιά;'. Επομένως, θα πρέπει να συζητήσουμε για το μέλλον.»

Ωστόσο, φαίνεται πως ο 'Bono', όπως και κάθε άλλος μηχανικός της ομάδας του Μπράκλεϊ, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει τον Hamilton.

Ο Βρετανός υπέγραψε μία ρήτρα στο συμβόλαιό του το 2023 που δεν του επιτρέπει να «ψαρέψει» (solicit στην αγγλική ορολογία) προσωπικό της ομάδας, εφόσον αποχωρήσει από αυτήν.

Εκτός απροόπτου ή απόφασης της ομάδας να άρει αυτή τη ρήτρα, ο Hamilton θα πάει στη Ferrari για μία πραγματική αρχή από το μηδέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτά είναι τα δεδομένα για την έρευνα στον Christian Horner

Παρουσιάστηκε η Alpine A524 με ελάχιστο χρώμα και πολύ ανθρακόνημα (photos)

Ο Sainz ήταν προετοιμασμένος να φύγει από τη Ferrari