Το πρώτο «μονοθέσιο» της χρονιάς αποκαλύφθηκε και είναι σοκολατένιο! (video)


Το πιο γλυκό μονοθέσιο στον κόσμο είναι αρκετά λεπτομερές αφού φέρει αεροδυναμικά μέρη στο εξωτερικό, μέχρι ζώνες και τιμόνι στο cockpit! 

  • ΦΩΤΟ: Amaury Guichon/YouTube
  • 11/1/2024

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει το trend στα social media των ρεαλιστικών κέικ, που έχουν τη μορφή ενός αντικειμένου, από φρούτα και άλλα φαγητά μέχρι... ηλεκτρικές συσκευές.

Αυτό που κατασκεύασε ο γνωστός ζαχαροπλάστης και σοκολατοποιός Amaury Guichon, όμως, είναι ένα ρεαλιστικό μονοθέσιο από σοκολάτα.

Όσο περιμένουμε τις πρώτες παρουσιάσεις μονοθέσιων, που αναμένονται στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Γάλλος, γνωστός κι από την εκπομπή School of Chocolate στο Netflix, αποφάσισε να καλύψει αυτό το κενό με το δικό του μονοθέσιο.

Είναι σε 1:2 κλίμακα, οπότε μιλάμε για μία αρκετά μεγάλη παρασκευή, την οποία κατέγραψε και ανάρτησε και στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube.

Πέραν του όγκου του, το σοκολατένιο μονοθέσιο φέρει κι αρκετές λεπτομέρειες: από τα αεροδυναμικά μέρη στο εξωτερικό, μέχρι τις ζώνες και το τιμόνι στο cockpit, όλα μοιάζουν φτιαγμένα με προσοχή και μεράκι

Μάλιστα, ο Guichon έβαλε τον αριθμό 14 σε αυτό, τον αριθμό με τον οποίο αγωνίζεται ο Fernando Alonso, αλλά δεν το έβαψε και στο British racing green της Aston Martin.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

F1 2024: Πότε παρουσιάζονται τα μονοθέσια και πότε διεξάγονται οι δοκιμές

F1 2024: Επανέρχεται το παλιό όριο στα εξαρτήματα των κινητήρων - Δυσαρεστημένη η Ferrari

McLaren: Πώς η αποτυχία στο Γαλλικό GP του 2022 έφερε την αναγέννηση του 2023