Και η Honda για Lorenzo


Περιζήτητος ο Ισπανός αναβάτης.

  • 11/2/2014

Το ενδιαφέρον της για τον Jorge Lorenzo παραδέχθηκε η Honda διά στόματος Shuhei Nakamoto.

Στα τέλη του 2014 λήγουν τα συμβόλαια των Lorenzo, Marquez, Pedrosa, Rossi και ήδη το μεταγραφικό παζάρι έχει ξεκινήσει, παρότι ακόμα βρισκόμαστε στις αρχές της χρονιάς.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε ευχαριστημένοι με τον Dani και τον Marc και αν συμφωνήσουν και οι δυο τους τότε θα θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του HRC και πρόσθεσε: «Την ίδια στιγμή όμως αν ο Jorge είναι διαθέσιμος, τότε το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να μιλήσω μαζί του».

«Δεν λέω πως αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Dani. Το συμβόλαιό του όπως και το συμβόλαιο του Marc λήγουν στο τέλος της σεζόν και θα συζητήσουμε και με τους δύο. Πρέπει να δούμε αν θα συμφωνήσουν με αυτά που τους προσφέρουμε, αυτό είναι το κλειδί στην υπόθεση. Ο Pedrosa και ο Marquez, μαζί με τον Lorenzo είναι οι καλύτεροι αναβάτες. Θα μιλήσουμε και με τους τρεις», εξήγησε ο Nakamoto.

O δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κορυφαίας κατηγορίας απασχολεί και την Ducati, με την οποία φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας για το 2015, κάτι όμως που ο ίδιος έχει διαψεύσει, τονίζοντας πως προτεραιότητά και επιθυμία του είναι να μείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στη Yamaha.

Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, μπορείτε να διαβάσετε την Τετάρτη 12/2 σε θέμα που θα δημοσιευτεί στο www.caranddriver.gr.