Bobby East: Δολοφονήθηκε ο πρώην οδηγός NASCAR μετά από επίθεση με μαχαίρι


Ο Bobby East, πρώην οδηγός NASCAR και πρωταθλητής USAC, δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο στην Καλιφόρνια. 

  • 18/7/2022

Την περασμένη Τετάρτη, ο Bobby East, πρώην οδηγός NASCAR και πρωταθλητής USAC, τραυματίστηκε θανάσιμα δεχόμενος επίθεση με μαχαίρι, σε βενζινάδικο στην Καλιφόρνια. Οι αρχές του Westminster αναφέρουν ότι ο East δέχτηκε μαχαιριά στο στήθος και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.

O φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, Trent William Millsap.
O φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, Trent William Millsap.

Ο Bobby East είχε 56 νίκες USAC στο όνομά του, 48 εκ των οποίων ήταν σε εθνικό επίπεδο, με τον Αμερικανό να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα USAC Silver Crown Series δύο φορές, το 2012 και το 2013, καθώς και το πρωτάθλημα USAC National Midget το 2004.

Αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα NASCAR Camping World Truck Series καθώς και στο NASCAR Xfinity Series, από το 2005 μέχρι το 2008, εκκινώντας 42 φορές συνολικά, με την καλύτερή του επίδοση να είναι η όγδοη θέση.

Το NASCAR ανακοίνωσε τη δολοφονία του East την περασμένη Παρασκευή, ενώ μόλις χθες ανακοινώθηκε ο εντοπισμός του δράστη από την αστυνομική διεύθυνση της Καλιφόρνιας. Ο, φερόμενος ως δράστης, Trent William Millsap, βρέθηκε να κρύβεται σε ένα διαμέρισμα στο Άναχαιμ της Ν. Καλιφόρνιας και πυροβολήθηκε από τους αστυνομικούς, χάνοντας τη ζωή του. Ο Millsap φαίνεται να ήταν ελεύθερος υπό όρους, ενώ είχε ένταλμα σύλληψης στο όνομά του.